Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a najavili da ga prodaju a lik ih vadi iz sra.... svaki put trebaju da mu zlatu statu naprave da bude pored totija
Vjerovatno im ne odgovara to što ruši rekorde, ulazi u historiju, a nije žabar...
Ovo u opste nuje bila asistencija. Prvo tip u opste nije dodavao loptu Dzeki, nego igracu iza, a drugo lopta se odbila od igraca Ajaxa i dosla do Dzeke.
Dzeku ne cijene dobro u Romi.
Ne, pogledaj video bolje. Tacno je htjeo da doda Dzeki. Ako zapne za nekoga i dodje do protivnika uopste nije bitno. Bitna je timska igra. Dzeko se htio poslije utakmice zahvaliti na neki svoj nacin 👍.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva ljudina ovaj nas Dzeko. Ovom momku zaista je Dzekin gest puno znacio i ova uatkmica ce mu ostati u pamcenju za citav zivot. Toliko osporavan, a svaki put se dizao iz pepela. Doveo Romu u polufinale lige prvaka kada je srusio najvece poput Cheslija i Barse, sad ovo. Pitanje je nakon njega sta ce biti sa Romom, jer on je dzek-pot svakom timu. Prva medalja za City njegovim preokretom, Wolsburg stadion napravio zahvaljujuci njegovom dizanju tima iz pepela, itd...
Nađe ga ko Miske nekad,mali je čudo,kakav pas... Kakva bola asistencija,ovo veze nema sa asistencijom. Nek je njega dijamant zabio i pokazao smećarima ko je.
Bravo kralju.....
Dzekson nas, ponos Bosanski...dijamant
DZABA SAD CE VAS UTD NAGUZITI. ILI ARSENAL U FINALU
radujem se k'o malo dijete, svakom njegovom golu
a za nas isto baba trci na terenu😂😂
pusti suplju, za repku treba graditi igru, a to je tesko za par dana treninga.
Kazu da ce ga Icardi zamijeniti na kraju godine!
Bravo care !
Dobro se dobrim vraca.
Bravo, Džeko! Dijamantu! Sad nazad na klupu jedno mesec, dva...
pokvario cejf treneru i izbio mu argument za zamjenu. Dzekin jedan potez donese Romi para koliko ih godisnje kosta. A tek sponzori i ostalo
Onaj konj lafo podmladjuje Romu, a Dzekson ih odveo dalje, Dzeko sad namjerno bjezi iz Rome :)