Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosno i Hercegovino , Sretan ti dan nezavisnosti i svim tvojim građanima.
⚜︎♥️🇧🇦
eto jos da nam Amra i Hana cestitaju
Levadovski me odusevio konkretan na agresiju fasisticke Rusije, a ti djeko na minderluk i samo govori "neka umene moje zene" seronja ko Mile sjedi na dvije stolice neutralac. K.K. KONKRETNO KOLAC
Ima ih puno koji su zaimali u ratu a do rata nisu mogli ni kiflu u pekari kupiti, puno takvih dinastija ima u BiH ❤️🇧🇦❤️
ti si živi i najveći dokaz naše drzavnosti
Sretan Dan nezavisnosti domovino ti si nama sve. ✊️💙🤍💛
Sretan Dan nezavisnosti domovino ti si nama sve. ✊️💙🤍💛
edine znamo mi dobro da rat nikome donosi dobro, al bolest zvanu mrznja i agresija jedino moze izlijeciti uzemljenje na dubini 2 metra i mi smo samo davali propisanu terapiju da bi smanili kolicinu mrznje na podnosljivo. patriotizam je braniti domovinu svime pa i rijecima i to od tebe ocekujemo.
Nek je nama fudbala, Dzeke i Baketa, daleko ćemo drogurat
Dogurat
Svaka cast Dzeko. Lijepo napisano. Hvala i sretan Dan nezavisnosti i od mene svim Bosancima i Hercegovcima.
NARAVNO! SRETAN DAN NEZAVISNOSTI RBIH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 PUTOFILI, SLJEDEĆE GODINE CENTRALNA PROSLAVA U BANJA LUCI! PAZ' ŠTA SAM REKO!
Sretan vam praznik bosnjaci zivi i zdravi bili od srbina
Pogledaj koji imas pasos, pa ces vidjeti da je i tebi praznik.
Bravo Džeko dijamante!
Sretan nam svima Dan nase Bosne i Hercegovine…sve ce proci samo ce Bosna biti vjecna.