Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovoga se voli lopta.Cijenim igrače kao Rudiger koji poštuju protivnika na terenu i izvan njega.
Nama očigledno nedostaju kvalitetni igrači, a ponašamo se kao da nema mjesta za mladog igrača koji bi sigurno dao više od većine tima. Ušao je na deset minuta, jedva dva puta dotakao loptu. U BiH je uvijek ista priča "ima vremena, mlad je". Ako neće igrati sada, kada će? Yamal ima 17 godina i igra sve utakmice. Naravno, Bajraktarević nije Yamal, ali nismo ni mi Španija.
Brat Antonio musliman
Jest vala pravi u realu i njemackoj sa krstom na prsima jos Anto
Kao predani musliman, prakticiram svoju vjeru, ali se također jasno ograđujem od bilo kakvih optužbi za ekstremizam i islamizam. Nasilje i terorizam su mi potpuno neprihvatljivi. Zalažem se za mir i toleranciju", objasnio je Rudiger.https://net.hr/sport/nogomet/modricev-suigrac-se-opravdava-to-je-rasprostranjeno-medu-muslimanima
Barbarez mozda nije najbolji selektor kojeg smo imali. Medjutim, nikad ni jedan Nas selektor nije poceo, a da ima na raspolaganju u pocetku samo ovako najjace reprezentacije svijeta za protivnike. Ciro jeste bolji, Ali protivnici su uglavnom bili Estonija I Armenija. Pape jeste mozda bolji, Ali protivnici su uglavnom bili Litvanija I Latvija. Hocu da kazem da kad krenu kvalifikacije, imati CE mo za protivnike I slabije reprezentacije od Nas I bice to sve ok.
Ovaj Rudiger kako je krenuo uzet će naš pasoš
Da mi je znat sta je Rud Voeller pitao vicu kad su sjedili u VIP loži, hahahahahah jedan igrao svjetski fudbal, drugi igrao opcinsko skolsko prvenstvo u laktašima hahahahahaha... Razlika je to, u domaćim utakmicama kod njih u VIP loži sjede ljudi poput Kahna, Voellera, Ballacka, KiBling... Kod nas Dzemidzic, Vico i ostala banda koja zajedno kad se sklope nemaju 3 godine staža igranja u omladinskom pogonu, nevjerovatno dokle god je ovakav sastav saveza ne moze se ničemu nadati...
Obzirom da su se ranije koškali i da ga je Džeko zvao "prodavačem čarapa", lijepo je vidjeti da su izgladili odnose.
Na žalost,puno će vode proteči Miljackom dok se ne rodi neki novi Edin,kapa do poda majstore,u onim godinama onako se boriti(uvijek oko njega dva nijemca)trči naprijed,trči nazad,zabij gol,stvarnnno za svaki respekt.
Igrali su zajedno u Romi.
Fali im Senad Lulić
čekaj serem..
Elvir Bolić zvani repstacija ofarbao kosu
Edin i Antonio legende fudbala.Posebno bih večeras pohvalio našeg Edina koji je pokazao veliko zalaganje večeras.U ovim godinama se onako boriti,svaka čast.Trebaju se ovi mladji ugledati.
Da nije sportaša mrzjeli bi Njemački ,zato se kaže Sport spaja ljude
2 Babuke
Dzeko Legenda
a poslije u zagrljaj svom dragom Vici