Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra Dzekson extra. Nema se šta reći. Svjetska klasa u 36oj.
Ehh, koliko puta su me centimetri djelili od gola 🤏
Dobar Dzeko
sreča ima inter i onih koji znaju dati golove smiješe se parice 6,5 koef na inter bio a i porto 3,5 nebi loše bilo da i džeko da jedan da zalijem
Dzekin prečka! Nosiće je kući
Ako ti kažu da ne možeš, da nisi dovoljno dobar. Ako ti kažu da nikada nećeš uspjeti, da od tebe nikada neće biti ništa. Da su svi bolji od tebe i da samo trošiš kisik zalud. Ako se bojiš da, kad umreš iza tebe neće ostat traga do obične kamene ploče i možda koje sjetne duše koja ti krade cvijeće sa mezara, znaj:
Da Fahrudin Begić iz Tuzle 06*******9 radi odlićan uslužni transport i ne pije dok se roba utovara.
Da je prečka ko letva bio bi gol 100%
Dobro je ovo uopste zahvatio u naletu. Komentator ko sirena za uzbunu
Nema veze.Vec je zabijao barci 2 ili 3 puta i izbacio ih sa Romom bio.Svjetska je Klasa.Sad imaju isto bodova i barca i Inter.Neko ce u Evropsku Ligu.Ako bude ili inter ili barca osvajaju Evropsku Ligu.
Dobro ubačaj i on je dobro zahvatio pravo, al jbg
kad nece nece da ga j3bes
Kako mislis kad nece nece?Ovo im je jedina prava sansa u 45 minuta,Barselona ih ubila sa sansama,nisu ni zasluzili da daju iz slobodnjaka na srecu.