Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Roma nakon Džeke nije dovela nijednog kvalitetnog igrača. Užasni su za gledati. Da hoće Džeko otići da ih nikad više moje oči ne vide.
ko pise ovaj tekst, da li zna koliko je 2+2 izgleda taj cas je preskocio, Roma bi isla u svakom slucaju sa remijem kako god bilo u Njemackoj rezultat
Tako je Dzeko,a kad treba za repku igrat onda nema damaraa u njemu..
ne moze Dzeko dati golova, koliko nepovezana odbrana moze da primi
Ovaj Thuram hebe od 1998 ili mu je ovo sin ili neput
Sa e Roma babo babo sa e Roma dajeeee
🤭
Ja mislio neka majstorija 😒
Za mene najbolji napadač sa Balkana. Bravo Dzeko.
Braćo draga,rezultata i sra.a.Potpuni debakl na kladari me snađe.
Kaze neko VAR glupost. Gledam veceras tekme, kolko samo ofirnih golova, gresaka sudija.. Ev Gladbah cist penal u sudijskoj nadoknadi.. 3 gol man utd faul na igracu AZ itd itd itd... Bas ofirno realno gledajuci...
gdje si ti vidio penal za gladbach Bgti
U 95 min rukom fino lik igrao... Ebo vas Visca panj
Svaka cast dzeko
Svaka cast dzeko
Ocajan vezni red Rome, da ne govorim kakav je panj u odbrani Fazio. Dobro ikad Dzeko postigne gol sa ovakvim suigracima. Jedini Zaniolo odskace od ostalih.
Fuca je najzanimljivija stvar na svijetu, dns jesi, sutra nisi.