Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rise Dzeko, jednom nam se posrecilo svjetsko. Vidis kako makednonij vama su samo pusta usta bosne, a nakon toga na nargilu s jaranima u square 46, izgledat ko debil. Vrati se treningu.
Svakom ko je vani najviše voli BIH.
Bosna se najvise voli iz druge drzave. Haj ti hamburger jedi i uzivaj
Sve smo vidjeli koliko vam je bitna, ti Edine nisi iskren. Reci istinu, znamo da boli...
Tako je, kapitenu. NAJBITNIJA.
E moj Dzekson,hvala tebi u odnosu na druge dosta si dao za BiH,i ja sam bio patriota krv prosipo za nju i na kraju samo te sutnu,vidim i tebi vec zamjeraju tako ti je to, ti bar nisi na.ebo ko ja.
Dzeko je Svjetska Klasa Igraca.Top 8 Goalscorer 21 Stoljeca.Medju Top 10 Napadaca 21 Stoljeca.Najbolji Napadac sa ovih prostora.Savez Vico i Miske napolje
Volim Bosnu ali nevolim dodikovu reprezentaciju
Rece PATRIOTA,uze Hrvatski pasos i za Dubrovnik.da je tebi bitna ovdje bi ti pare ulozio.nekad bolje sutit nego pricat jedno a drugo radit.istina boli al je tako.
Nezeri
Jedan je Edin.
🇧🇦♥️
Dzeko cim si ti ostao s ovom garniturom i sutis ko zaliven nije ni tvoje maslo za Ramazana iako ruku na srce boljeg nikad necemo imati
Mogao se vratiti u Italiju, ali, čemu... Ponos je ponos. Pa i kad je najteže.