Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je Svjetska Klasa Igraca Bolji je Napadac od Lukakua.Technicki puno bolji i kao finisher takodjer.Lukaku se izgubiio u Chelseau.
Da osvojis Scudeto i zaokruzis taj lijepi niz, zasluzio si kao niko u Italiji
najpotcjenjeniji napadač na svijetu, da je Brazilac ili Njemac, osvojio bi dosad 5 Zlatnih lopti
da je englez bi osvojio...nahvalili bi ga kao kane iako kane nije nista osvojio a on i miske od bezveznog wolfsburga napravili masinu koja je bayerna gazila te 2 godine kao plitak potok. gdje god da su ih sreli. bilo je deklasiranje, jos se poigravali s njima na go crti kao grafite sa kanom. e to se vise nece ponoviti wolfsburgu nikada a mozda ni tada
Gospodin
Tako je hrvatino naša
Edin (Zmaj) Dzeko
Naš DIJAMANT ... 💙
Tako je, hebesh Lukakua kad nije znao. Ti samo razmisljaj kako ces osvojiti skudeto sa Interom.
Bolja investicija od Lukakua jedno 5 puta :)