Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek će se pamtit generacijama, svaka čast dijamantu, da nam je još kojeg ovakvog ♥️
po cemu ce se pamtit ! po tome sto je zajedno sa Jaranima Vicom i Misimovicem unistijo reprezentaciju
Treba da mu se divimo sto se odaziva na poziv reprezentacije? Pa sto se nece odazvati kad mu je to lagani vikend,seranje po terenu,a onda poslije setanje po Sarajevu. Modric je jaro pravi kapiten.Frajer 38 godina,a ore po terenu za reprezentaciju,za domovinu,igra i trci po 120 min.I da,on je vodio svoju reprezentaciju na svjetska i evropska.Nije nas Dzeko nigdje odveo.Mi smo jedva,jedva nekako otisli na to famozno svjetsko o kom cemo pricati narednih 30 godina.
Svi koji kritikuju Dzeku i njegovu igru u reprezentaciji, neka fino pogledaju nas sastav. Ona generacija iz Brazila tesko da ce nam se ikad vise ponoviti. Ciro formirao ekipu, a Susic zavrsio. Samo da se jos savez nije upetljo pred brazil, prosli bi grupu 100%.
Uglavnom neproporcionalna je njegova karijera vani i njegova nemoc da motivise sebe i igrace u reprezentaciji. Uporedite lidere drugih ekiipa npr. puno poznatiji i boggatiji igrac kapiten hrvatske modric. kod njih nema mrdanja zna se sta je cilj.
Ma pustio mu golman..nije si ni pomjerio😂
E jes mu je nabacio za desetke😊
pripazi ga ovaj Tadic sa asistencijama...
3 asistencije Tadića, lako im je kad imaju njega.
Dzeko Svjetska Klasa🇧🇦👍
Koga to interesuje ?
Vrlo tijesno u vrhu tabele
Fener haman samo dobro igra protiv ovih bzv klubova
Stvarno, al stvarno TATA IGRICE!!!
Ma bjezi tamo. Dodju golobrada djeca iz Danske i naprave kompletne idiote cijelu ekipu Fenerbahcea, ukljucujuci i Dzeka. Sikter
Sandjo kaze se Dzeku !!!
klasa
Ladan k'o špricer i ofsayt jok.
Kad treba igrati za BiH tad jede vnago
Džekson bravo