Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi Dzeko i ne okreci se, vise nema smisla dolazit na okupljanja. Idi dok si legenda, jos malo pa ce i tebi zvizdat, ziv i zdrav bio. 😔🇧🇦
Slazem se sve 😂🤝🏻
Kaze Petev: Imamo sjajne igrace, igru, samo rezultat je problem i samo gol je falio da pobjedimo. I on je kao neki strucnjak? Koje droge on koristi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka utakmica sve gore i gore, još malo pa će i Andora za nas biti velesila.
Dzeko idi s ponosom zasluzio si idi pametan budi...
Idi više daj mjesta mlađima
Nepismeni jao ste kako.
Tako je Dzeko odkad imas putovnicu HR poceo si govorit,kako treba,a klix novinari te prate i svugdje sad pisu Nogomet,nema vise Fudbala,tko nije primjetio nek se uvjeri sam.kako se ono kaze,prodali ste vjeru za veceru.
možda je vakat da se prestane igrati lopte
Haj ti planiram na nargilu pa se napusavati, eto vas Petev
Mozda je ovo poruka Petevu
Dzeko mislim da gi igras zbog zoga jel znas koliko te narod voli,al nema potrebe vise nemoj dolazit sramotis se sa ovim levatima.
treba organizirati svjetsko prvenstvo ali za ove zemlje svijeta:1.andora,2.grenada,3.bahami,4.BiH,5.barbados,6.fidži,7.kiribati,8.lihtenštajn,9.luxemburg,10.maldivi,11.malta,12.san marino,13.sejšeli,14.tonga,15.vanuatu,16.nauru.iako su ovo sve zemlje iz 5. lige svijeta siguran sam da bi naše balerine iz BiH možda čak došli do četvrt finala..
Ja ti garantujem da grupu ne bi prošli et
Vicinim ustolicenjem BH fudbal je nezaustavljivo krenuo ka dnu i to nije posljedica nego krajnji cilj.
kakav bolan Susic Ciro napravio reprezentaciju i Safet preuzeo...
Ajde prvo izbacite ćevape, pivu i klubove pa nastavite igrati
kako sam rahat sad sto propusti pogledati utakmicu
Tebi svaka cast al dvije godine pricas da iz ovoga trebaju nesto nauciti a uzasni rezultati. Nema tu kvaliteta ili su losi ucenici. Ti si bio klasa i to vrhunska u njihovim godinama. Ne bi dogurao tu gdje jesi. I u ovim godinama koje imas vidi se da si klasa. Kad Mire ne igra nemamo nikakvu igru.
jos ud Luxa da uzgubimo i valjda je to to onda ccc
Idi u penziju