Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno inspirativno za nas od 382 km penzije,nama sa Fadilom nema spasa da nam pozele dunjaluk
A sto si radio na minimalcu kod tita? Sve se kunete kako je to dobro vrijeme bilo, evo vidim kako vam je dobro sa minimalnom penzijom. Znaci i minimalac je plata bila. Al se kae imalo pojest i popit.
Najljepse Sarajevo voliti sa sigurne distance, nemas problema s ratom
Bas me inspirisala, evo sebi ne mogu doc.
Bas tako
Komentari boze sacuvaj ccc kao da je cetnikusa kakva
Ova poruka ‘’ sacuvate sto imate, nemate… ‘’ se vrti na internetu sto godina 🤷🏻‍♀️
totalno sam inspirisaan
Ljudi cestitaju Bajram i hvala im na tome. Na komentarima vidim toliko zlobe, ljubomore i svega loseg sto ne bi trebalo da ide uz ove bajramske dane.
Eto njena čestitka mi fali u životu...
Koja smo mi govna..da nam neki napadac iz Svedske lige cestita bajram....to hvala,to dobar je,to se hvali kakvu tehniku ima...A Edin,top svjetski napadac kakvog necemo imati ni za 10 godina...Ovakav,onakav,kloc,Amra,Milano..jebem li te Bosnju u vugla
Kako je fake ova Amra i ona Hana djaba im sta god urade vidi se da su lose osobe.
Šerovala⁉️Šatrovala⁉️Šurovala⁉️🙄
Ja vjerujem da na svijetu ne mozes naci portal, osim bosanskog, na kojem komentatori pisu bljuvotine kao odgovor na cestitku za vjerski praznik. Nije bitno ko je cestitao i da li ih volite ili ne, osnovna kultura nalaze da se na lijepu rijec ili cestitku odgovara istom. Trebate se stvarno zapitati kakvi ste kao ljudi. Znate sta, djaba ste postili.
Nažalost da nas Bog zakoni, ne može, tacno tako. Okreni bilo koji drugi, mi smo neprejebivi, jebenstveni po snazi izražavanja.
Jako inspirativno. Kreativno, nadasve.
Ma meni je amra prava bomba..bajram Mubarak
MikaHakinen vidjecemo tvoju penziju u Bosni ,kozna hoces li je ti i imat,ko ce ti je zaradit,pa cu te ja pitat kolika ti je plata bila.Jos si ti zelen,nevidis ovu nepravdu.
Dzeko smeker pravii
a gdje i kako dobijete inspiraciju.?
Edin otvara glumacku skolu za penale.
dok su drugi čitali lektire gara Dzeki sredila papire