Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav respekt imas samo ako si veliki igrac i covjek. Edin je to 100%! Svaka cast lave bosanski!
Inače su se od svakog igrača oprostili preko društvenih mreža.
Lijep video su napravili u njegovu cast. Zasluzio je to babuka.
Medjusobno postovanje na nivou. Prelijepo.
Jedan od najvećih i najbolji ambasador BiH, Edin Džeko!! Skroman, nasmijan, dosljedan, jednostavan, požrtvovan, Bosanac!
Dzeko je dragovoljni drzavljani Cro i sada se samo vraca svojima, vraca se u domovinu izgubljenig turskog plemena imenom Korbati.
Jel to zelis da kazes da su hrvati ustvari doslje na Balkanu koji pripadaju plemenu Korbati, dok su bosanci, ustvari starosjedioci. Zanimljivo.
Nece dzekinca u Arabiju, tamo nora pokrit guzove. U Turkiye je halal.
Grande Edin ❤️🇧🇦
Gospodin
Da ga nisu kreteni iz citya ostavljaji da grije klupu ne bi otišao u Romu gdje jeste doduše odigrao dobro ali da je umjesto Rome u Inter ili negdje drugo dosta više bi postigao
Kreten si ti. Šta bi s Interom osvojio u međuvremenu, ligu prvaka? City mu je i previše dao
Sretno Dzeksone
"...sada idemo na razlicite nacine.." divno novinari prevode s engleskog
I ja bih zahvalo da sam uzeo milione od Intera.
Medjusobno postovanje na nivou. Prelijepo.