Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzekoo legendaa nama pastetu reklamira doktoreee
hahahhahahahahahaha
Posoli u stilu i naplati papreno .i njemu fino
sto su ovakve gluposti u kategoriji "sport"?
Kako ih Nuki uzima lopatom...
Nikad nikom nisam reko da je Srbin Edin Dzeko
Frajer je manga zna uzet lovu boli ga
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
sve ok nek' uzivaju imaju pare al yebo vas kuhar vise
Posoli u stilu i naplati papreno .i njemu fino
Nusret soli preko lakta i zaradi milione😂😂😂
Nusret prejak lik i dobar kuhar svaka cast nek svako zaradjuje ko je sposoban ;)
Kazu Edin trazio Argetu kao nahspajz
bolje da se nusreta za siromah udala.
sta ti je markting u danasnje vrijeme..Bio u njegovom restaurantu u Miamu i nista posebno. Sto puta bolje meso sam jeo u Argentini i Uruguayu. Da se razumijemo, nije lose ali istu kvalitetu mozes dobit za puno manje. Mislim da vecina tamo ionako neide zbog kvalitete mesa nego zbog ambijenta...
@karandjoloz21 Prijatelju ne komentiraj stvari o kojima nemas pojma:) Urugvajsko i argentinsko meso je medju najboljima na svijetu ( samo je wagyu-meso bolji), dok Miami nema ni svoje meso. Najluksuznije steak-restorane u Miamiju (doduse ne samo tamo nego skoro na citavom svijetu) koriste vecinom meso iz Uruguaya i Argentine. Ako nisi znao, cak i taj Nusret je otisao u Argentinu da bi tamo naucio kako se na perfektan nacin priprema pravi steak.
Dzeko ga bacio na kim
Dzeko pojo pilecu hrenovku