Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo vas on vise u prkno
haj ne prdi, da ste bolji pobjedili bi 2:0
Nama bošnjacima tacno i ne treba niko bolji od Jasmina Mesanovica. Kad vidim kako ovi polupismeni seratori komentarisu najvecu legendu naseg sporta, tacno bi za vizu predao.
Pljuju miševi kojima je samo zavist ostala u životu, zavide Džeki, komšiji pa i rođenom bratu
ne samo polupismeni nego rahljavi dvoljevonogi nerazvijeni primati koji su vjerovatno bili oslobodjeni fizickog vaspitanja zbog ravnih tabana znaci totalni antitalenti za bilo koju fizicku aktivnost
Ruku na srce, ti si bio vodeći u mahanju rukama i svađanju sa onim merhametli sudijom (svađanje sa igračima je normalno)
Drag si k'o brat, al ne kenjaj, ljudi su bolji od vas duplo, plus ste ih pokrali za penal, unistice vas u drugom djelu sezone na svom terenu.
Ti kenjaš. Obje ekipe bile podjednako loše.
ne kontam kako su ih to oni pokrali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti ako budes manje prilazio sudiji i vise igrao mozda bude nesto, ono sto si pokazao u nedelju je propast, padas ko da si od vate
nije padao gdje si to vidio.Bio je dobar bolji od Icardija Pickice