Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko doktore naš
💎🇧🇦
Uvijek je trpao Unitedu. Nadam se da će i ovaj put. Bilo bi lijepo da Roma osvoji Evropsku ligu, da i Džeko uzme neku titulu poslije dužeg vremena.
Vjerujemo u majku prirodu
man u strasnoj formi, bice drz gace
Manchester United nije favorit. Manchester United vas je već prošao samo vam niko nije javio.
Ma zabi im dva tri komada u inat Romi pa makar ispali
ManUtd vs Roma 7-1, cetvrtfinale LP 2007.god
Sarajevo neće osvojiti titulu, Železničar i KK Bosna se raspali, Džeko i Pjanić funkcionišu samo kad sede - zbune se čim ustanu, Nurkić postigao više preloma nego trojki... Ne znam šta se to dešava u glavama Bošnjaka. Teška autodestrukcija.
Nista fali im FANIMO....
Never give up, nema predaje, takvi smo mi Hrvati.
čuvaj naše korjene sandzacke, čuvaj naše prezime sandzacko,ti si od nas,mi smo isto snalažljivi, dokaz je ekrem lekić kaže 200 hiljada u sarajevu sandzaklija,a ni jedan nije pod kirijom, sve su velike kuće naše sandžacke,odlaze bosanci nažalost i postajemo većina u Sarajevu našem, ekrem lekić kaže do 2025 broj će sandzaklija nadmasiti sve,na svim pozicijama smo