Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
care moj nema ti zamjene nikad ❤❤❤
Mislim da Dzeko nije izgubio loptu. Cim vidim da je kod njega lopta lakse se dise
Na putu siratel mustekim
Džeko volimo te
Ekipa je napokon imala i glavu i rep! Igrali nekako iskusno, ipak je to Francuska. Nije bilo one nase panike, gresaka u odbrani, toliko losih pasova. Dobro, dobro!
dijamant je pokazao velicinu mozete pricati sta hocete
Dzeko, tesko ce biti jednog dana kad odigra posljednju tekmu, taj covjek je svjetsko cudo, i veliki covjek. True representative i primjer djeci.
DŽEKOOOOOOOOOO
Jb.li mu amru,večeras je pretrčao za repku prvih 3o min.kao za zadnjih 10 godina
Tata...
Dzeki treba podici spomenik dok jos igra fudbal u svakom gradu BiH. Da nije njega mi bismo bili na nivou San Marina
Edin Dzeko treba da ima murale po svim BH gradovima, kao Maradona po Argentini. Ima da se napravi velicanstven oprostaj od ovakve legende!
Edine,digo sam se I ime ti spomeno.kapa do poda vazda.
Džeko 💎
Stvoren sam ba da vladam, a ne da sluzim ulazim s polu-golom malom u jacuzzi (ona) ona kune mi se svim i svacim da me voli a ja stvarno samo zelim da je na-na-na-na Rolam, rolam, blunt pusim ona zna da se s losim curama druzim po guzi udaram je da je naruzim mala izgleda drama u tolama uzim