Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinjenica je da nikada nismo bili na Evropskom prvenstvu... da prosire na 32 ekipe opet bi bilo tesko
Sa ovakvim manekenima tesko. Valja mnogo raditi na terenu da bi nesto postigao. Ceska, Gruzija i Turska su danas pokazali kako se treba igrati.
Igraci koji su mu bili zamjene poput Shicka u Romi ili Lukakua u Interu igraju evropsko na terenu, a on sa suprugom igra na instagramu.
it hepens
Jednog od tih, Shicka, smo upravo gledali, nije imao dva kontakta sa loptom, dobio i zuti i zamijenjen je vrlo rano. Zbog drugog je jucer Belgija izgubila utakmicu jer je fulio nekoliko cistih zicera. Poenta, opravdano su mu bili zamjena.
Najgenijalnije mi je sto se uopste ne raduje golu. Zamjerice mu ovo poslodavci.
E j.... Vas ljubomorne ,ovjek odmara uiva ,ne moe Deko sam na Ep ii.
Edin ima da navija za nekoga jer se Turska kvalifikovala i prolaze grupu.
Hrvatski drzavljanin u Hrvatskoj na HRT gledao utakmicu. Nebitna vijest
Hoe u Hajduk, a ta fali elji i to je Evropski klub.
Vidis da mu nije svejedno.
Edin hrvat, na HRT se gleda tekma kao i mnogi u Mostaru, irokom, Uskoplju, Oraju ;)
A na kojem drugom kanalu da gleda ako je u Dubrovniku?
Razlog zasto nasi sve losije igraju kvalifikacije lexi u zasicenju i cinjenici da je bolje ljetovati, nego se znojiti po prvenstvima. Nisu cak htjelu odigrati ni prihateljske utakmice, iako imaju produzeno ljetovanje zbog izostanka sa EP
Natresli su se i Deko i Pjani i Kolainac i....mrea protivnika pod nacionalnim grbom. Znali su nas i nanervirati i obradovati kao i reprezentacije drugih drzava. Sada je vrijeme smjene i trebamo novim momcima dati vremena da se organizuju.
Steta za Dzeku da ne igra na Euru.
Steta za nas navijace da nismo nikada gledali repku na ep zbog ovakvih kao sto je on
Kakav portal! Prvo spektakl vijest, zastava sa ljiljanima u Dortmundu, onda Dzekov osmijeh ispred televizora u Dubrovniku, pa Amrin ples na plazi, pa Dzejline budalatine itd
Zalim za onim generacijama sa Hasanom i Barbarezom gdje da smo imali normalan savez i strucne trenere gdje bi prosli na neko vece prvenstvo 100% i dogurali daleko. Zalim i za onom ekipom sa Vedadom, Begovicem, Misketom...tu da nas nije vodila ona neznalica koja 'igra napadacki fudbal' a ne moze Nigeriju dobit, tu bi isto prosli pff...zalim za tom istom ekipom koju je Ciro vodio i za onim propustenim prilikama protiv Portugala.
Sve to zalim jer pitanje je kad cemo mi vise igdje otici jer smo sad na nivou neke ekipe iz vrha... Turske lige...tuga.
zalim ja za sobom sto ne mogu nikad da gledam svoju zemlju ni na jednom prvenstvu, a nisam to nista manje zasluzio od gradjana Hrvatske, Srbije, Madjarske, Slovenije, Turske...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sav sretan to igra s njim, nema veze to nas nema na EP
igraci koji nemaju zelju igrat na euru bruka i zalosno