Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji napadač sa Balkana svih vremena, brojevi ne lažu
Jedan od najboljih golgetera ja bih rekao, po meni on i Šuker. Stim da je Šuker ipak imao malo veću karijeru od Dzeke. Ali moje mišljenje je da je Hrvatska reorezentacija imala Dzeku da bi vjerojatno osvojila neko prvenstvo, godinama nam je falio samo golgeter, a mislim da bi se dzeko savršeno uklopio u tu reprezentaciju.
Vise Dzeko u jednom klubu golova dao nego Suker u karijeri
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo neprijatelji i domaci dusmani ove zemlje mogu kritikovat ovog covjeka.. 🇧🇦🫡🇧🇦
Obična kolčina koja je oženila Srpsku raspuštenicu i koja nikada nije osvojila ništa bitno u karijeri na sa reprezentacijom bejha ni sa klubom
Dzeko Svjetska Klasa.Legenda.Top 8 Golgeter 21 Stoljeca u Top Ligama
Dzeko je ljudina i na terenu i van terena.Covjek za cijelu karijeru nema mrlje jedne ili jednog jedinog ispada a znamo svi koliko su fudbaleri impulsivni.Dzeko je gigant u svakom smislu te rijeci.Postici 400+ golova u karijeri mogu samo najbolji ikada.
Odavno sam poceo tugovati za njim, ne znam kad bi bilo pravo vrijeme jer dugo se nece ni slicni roditi. Nazalost!
Džeko , Misimović i Grafite , neće Wolfsburg imati više takav trojac nikada.
Suker je bio strasan ,al dzeko je babo za njega realno,jer su obojca 9 tka bili,covjek dao 400 golova,pa nemozes dat 400 na playstationu
Ustat pa rec Edin Dzeko. Ovakvog kakav je on dugo necemo imati. Veliki sportista i jos veci covjek.
Najubojitiji je bio u dresu BiH!
Naš DIJAMANT . Da nam dugo živ i zdrav budeš sa svojom porodicom .
U Želji je dobio ime kloc a najviše koristi imali
za City je mogao dati maximum, da nisu treneri gurali Balotelije, Bonije. itd., koji sad ne mogu ni kopacke da mu ciste.
Najmanje golova dao u Zeljeznicaru, sto potencira da je Premier liga BiH ubjedljivo najteza i najbolja od svih navedenih.
Najučinkovitiji 🙈