Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Dosta je namjestenih liga, sudaca, fudbala...sad stegnite neradnike u fudbalu koji se bave iskljucivo zaradom i napravite sistem gdje ce sve bit transparentno. Od iznosa clanarina, kotizacija, broja utakmica, licenci...skole fudbala ubiru pojedine po 100 000 km godisnje a unistise djecu nakaradnim treninzima..
Svaka cast momci jos Colpu poderite a ostalim ce sve bit jasno
I jos nesto da napomenem Pilava je stvorio Sakota Caslav nepoznat momak a Salem je bio odskocna daska.Inace Pilav ja završio ekonomiju regularno pošteno, govori 2 jezika tečno i strasno inteligentan momak.Zaradio pare i nije ga briga.Opet će nastaviti gdje je stao.Kao što rekoh radi onako kako bi mi svi radili da smo na njegovom mjestu.Za njega nema zime.Bolje da mi brinemo za sebe on ne može propasti.
Tog momka vrlo dobro poznajem.Radio kao dostavljac u pizeriji Europa.Odrastao bez oca ,naplatio se i zna šta je bijela.Kao svi zaradio pare i osikio se.po mom ne radi ništa pogrešno tj radi onako kako bi mi svi radili da smo na njegovom mjestu.Dok je Bosne bit ce i Pilava .
Sad ceopet nastupat manijak Ibrahim Hasanbegovic koji je 12 godina sve maltretirao, uzimao novac. Covjek koji tuce svoju zenu a novac od Udruzenja trosio na jeftine konobarice i lake zene po sarajevskim birtijama Avdo, Orah, Bosna, Knez itd kao i odvodjenje istih na seminare koje bi ga cekala zatvorene u aoartmanima i iznajmljenim stanovima. a njegove potrcke Sejo, Tabak, Halco su bili zaduzeni za to. Lopov par ekselans.
Cudo,nema srba ni hrvata a posvadjali se...
Treba imenovati Švabu Gracića, najveceg cirkusanta i maskotu u historiji fudbala u Kantonu Sarajevo 😂😂
Šta će mu reći Tanja Račić na ovo?
Neka su smjenili najvećeg parazita i kriminalca. Još hamdu spahića i čolpu pa da se polako krene sa zdravim temeljima.
Čovjek radio u restoranu San kao dostavljač pica, spletaroš koji se popišao na kraju na svoje mentore Ibru Hasanbegovića i Salema Prolića. Ovaj drugi ga primio u savez i pomogao mu da se educira, poslije godina maltretiranja sad sjedi u Samiju na Grbavici gdje mu je i mjesto!
Nije tačno, radio u pizzeriji Europa kao dostavljac bio dobar momak dok nije zaradio pare.Ali sta je pogrešno, radi kao sto bi i mi svi radili da smo na njegovom mjestu.Ljubomora je jedno a stvarnost sasvim drugo.Dok je Bosne bit ce i Pilava.
E imao je mentora Ibru Hasanbegovica, manijaka i seljacinu iz Rogatice. Dosao u Sarajevo potpecenih cipela i sav od herpesa. Uzeo lopatom i namjestio svog druga Salema Prolica SIPI. Trosio na lake zene svaku noc hiljade maraka od Udruzenjja.
Evo opet Zilicevaca na djelu, dobro se guraju, vidi se da su skolu pokupili od specijaliste za prevare Mehmedalije Zilica
Ko će sad Karabegovog malog gurat u sudijskoj karijeri?
Baliysko prodano smece
Svaka cast, doslo vrijeme za mlade i obrazovane ljude da uvedu red i vode svoje udruzenje!
Jedan krimos manje.
Smijenili ga a Pilav ih sve napravio, to su nasa posla
Koga je Pilav napravio tom nije dobro a jos mu treba malo i finansijske poslat da ga prebere