Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato reklamirate negatore zloina? ah da, oni vas placaju
MUSLIMAN - onaj koji svoju volju podredi volji SVEMOGUCEG! Kako Nas Pradeda Hrist je bio Musliman sto nam svjedoci BIBLIJA u Matej 26:39! ..... a opet ne kako ja hocu, nego kako TI, rece PRADEDA Hrist dok je spustao svoje celo na zemlju, molitvu obavljajuci!
Zato to su u vlasnitvu narko kartela.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
To Klixe. Vrlo nam je vazno sta kaze ovaj....
ovjek pati za Sarajevo vie nego Kebin mali za Severinom
Kako sidran je govorio, Ovo nije Emir, pravi Emir je izgubljen u akciji, ovo je neki dvojnik koji su podvalili, treba ga ignorisati.
Kustirica pati za Sarajevom. Nije njemo lako. Umrijet ce u tuzi.
ronja-se
Turin i po!
Reci mi nesto prljavo! Kosa emira kusturice
U originalnom zapisniku.. :)) :))
Sviju mi,ovdje vise ne mozes ostavit komentar kako treba....lafo govor mrznje. A ja samo rekao da ga Nemanja poflauta mladom tetrijebu hahahaha
Boja fesa boja dresa! Saaaraaaajvooo!
Shta vam je klixe, bosanski portal a ne mogu da pisem svoja slova, sh, ch, cch, dzh, itd. Zato AI brishe ta slova? Pa nije ovo engleski portal.
Zasto AI izbacuje i slina slova?
Tae ovaj.....
Ja volim i Sarajevo i Tita i ARBIH. b'te se svi.
Ovaj je totalno prolupao
U ta se lik pretvorio jbt ivot
bljak
to voli da alta ove iz Paaluka ko biva on autentini Sarajlija!? Dali mu planinu da valja atro prie iz ehera koje prijaju uhu ovima koji ne vjeruju u mitove ali uz pomo propagande moda se prime