Sporazumno raskinuo saradnju
0
Emir Obuća napušta FK Sarajevo
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta nije on los igrac,dobar je i covjek,falice nam to iskustvo u kvalifikacijama,dosta se trudio i borio,al eto hvala ti Emire na svemu. Molim vas ucinite nesta u vezi comora...
emire hvala ti za sve !
P O S E R E M TI SE U USTA , KOGA INTERESUJE TVOJE S U P A C K I KOMENTAR .
Podijelite se na jedan gol 4 na 4 i jedan brani....
šta ćete sad, ode vam Obuća!
EMIRU HVALA ZA SVE STO JE DAO SVOME GRADU I SVOME KLUBU , SVE NAJBOLJE TI ZELIMO .
NEKOGA KO RODI POMENUTOG RETARDA NE BIH J E B O NI DA SAM SA K U R C E M U ZAVADI .
@ODIN Irfan i Dino ti pozdravljaju mamu, kazu da je vatra u krevetu
http://www.pik.ba/artikal/3543017/orginal-legea-sorcevi/
Podpisujem ako dozvolis.
I OVAJ PUT : JEDI G O V N A MANIJACE !!!!!!!!!!!!!!!
Emire, hvala ti za nezaboravne trenutke. Nikad neću zaboraviti gol u Istanbulu, gol na Koševu protiv Rapida u zadnjim sekundama, i gol u istočnom Sarajevu Slaviji, za titulu 2006. Hvala ti Emire, zauvijek će tvoje ime biti upisano u historiju kluba, i to onu najsvjetliju!
@BORDO.ODIN Stvarno si više naporan,sa tim svojim komentarima.
Hoće li ovo još vlaha dovesti? Srpsko Sarajevo, pa isto tako mogu i za Slaviju navijati. E moji Bošnjaci...
JOS JEDNA LEGENDA NAPUSTA KLUB JER BORDO PRIJATELJI, DINO I IRFAN NE MOGU ZARADITI PARE NA OBUCI. SRAMOTA STA NAM RADI MAFIJA. NEKADA SMO 6 KOMADA PRIMALI OD ANDERLEHTA I BAZELA, DANAS OD MARIBORA NEKADA SMO 5 GOLOVA PRIMALI OD BESIKTASA I SPARTE, DANAS OD RUDARA PRIJEDOR. TO SU NAM DONIJELI BORDO PRIJATELJI.
Hvala ti za sve Emire. Za mene ćeš uvijek biti velik k\'o Trebević zbog srčanosti, viteštva i golova, posebno onih lopti u mreži Bešiktaša, Rapida iz Bukurešta, Sigme, onog šampionskog gola u Lukavici........itd....SRETNO.
otkako je dosao Jovic ode sve u p.m