Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE DOKAZANI PATRIOTO OVE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!👏👏
eno Nurkic prica ekavicu, pogledajte intervju zz glas amerike :/
Zabijao ti nama još golova pod zastavom Bosne i Hercegovine, jedine nam domovine.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦Jedan je Edin Džeko 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Svim dijasporcima je BIH najdraža
I Dzeko je bio u istim govnima kao svaki od vas sto ga pljujete, i u fazonu ste kao "lako je tebi Dzeko, imas milione u dzepu", ali on je odredio sebi cilj, trgao i grabio da bi bio ovo sto je danas, za razliku od vas koji psujete drzavu i sjedite u mjestu te mislite da ce sreca, pare i ljubav pasti sa neba. Nece debili, mrdnite guzove, ne gledajte sta drugi rade i izgradite svoj zivot i necete osjecati potrebu za kukanjem.
Tako to radi kapiten!
zu süß
Nas ponos nas dobri Dzeko
ma dobra je i onima koji su na budzetu sto i razumijem jer sve im je potamam i nema pogled kao oni koji nemaju nista. tuzno i zalosno
BOSNA I HERCEGOVINA 🇧🇦❤🇧🇦
Sa milionima u dzepu je i razmisljanje drugacije.
Imeni je iz NJemačke najljepša.
Najveći ponos, naš sin bosanski!
Najveci brat.
FGRovci, ustase i cetnici na aparatima...
Bravo majstore
Tako je Edine!Druge nemamo..