Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom na trenutni rasplet ove grupe susret između Amerike i Irana će biti prava poslastica u pravom smislu te riječi.
Da je igrao Richarlison pobjedili bi Englezi.
Nije BIH ,Bosna I Hercegovina već Bosna i Hercegovina, polupismeni buljevaru🤣
Najlosija utakmica na prvenstvu do sada.
Plači moli, tu pomoći nemaaaa 😂😂😂
Zaboravio si i Francuze.
Ja ne mogu da vjerujem da Trent A.A. nije odigrao ni minute jos jeli nena povreda ili ga suthgate bas ne voli (sigurno je bolji od tripiera na toj poziciji)
Dogovoren rezultat
Svica-kamerun nema gore
Sad englez i Iran u istoj grupi. Nije nastimano...
Antipropaganda fudbala. Ameri jos i dobri kakvi su Englezi.
Sjecam se naslova nakon sto su dobili Iran poslali poruku svima za pohod na titulu, jadni ni Amerikance, koji veze s fudbalom nemaju, ne mogu dobiti... IDEMO IRAN!!!!
Tekma za VAR,komplet odma
Uh utakmica visokog rizika.
Mene samo zanima je li Velid Spaho na kraju ustanovio da li je sudija iz Valencie ili Venezuele?
Bezveze tekma, Englezi uporno nesto preko lijeve strane pokusavali, amerika igrala ko atletiko. Bolje da su dali resfordu koju hloptu vise, ma dje ce to bolje da grilis izvodi nesto.
Sredina terena engleza pravo fina...Declan Reis ne bi mogao skupljat lopte u Rijeci a on vrijedi 100 miliona,a o napadu stvarno ne želim komentarisat dođe li Senegal ovi odmah ispadaju...
odron od utakmice, ovo je sramota izgubis 2 sata gledajući, radi ovih degenerika koje primaju milione i kao balerine se šetaju ccc!
Tebe izgleda vise boli sto oni primaju milione nego sto si izgubio 2 sata.
Velid Spaho - sudija Valenzuano logicno iz Valensije kao i njegovi pomocnici … o kakav lik
Koja uspavanka. Englezi izgleda na prepad pokusali presing prvih 15 minuta, poslije toga se Ameri oslobodili, a drugo poluvrijeme se samo lopta meljala medju nogama i cekao kraj. Sramota.
Velid Spaho k..... maho!