Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Englezi uspjeli dobiti Srbiju i Bosnu jedino u zadnjih godinu dana
Ovi Englezi samo nama mogu dati 3 gola hahhaha
Bravo Slovaciiiii. Izbacite ovu prevaru od ekipe da se ne patimo vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mrtva trka Engleza i Italijana za nagradu ekipe koja je zalutala u zavrsnicu prvenstva. Lakse gledat 2h meso kako se susi nego ovu "igru" favorita za osvajanje, rak za oci.
A te 2 mrtve ekipe su nas razbili, sta to govori o nama?
Te dvije ekipe poznate po napadačkom fudbalu inače... Kad god igraju to je uspavanka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svicarci ce ih pregaziti ko plitak potok
Definitivno
Muka mi je od engleza! Zao mi je sto ne prodje Slovacka! I znao sam da ce se igrat dok anglosaksonski imperator ne da go! I tako i bi! Nadam se da ce vas svicarci ispratiti kuci sa jedno 3 gola!!!!
Engleska je losa i napuhana Repka.Nas su dobili kuci bez 5 nasih igraca i nisu igrali nesto dobro i Srbiju dobili mada su Srbi bili u najjacem sastavu i imali podrsku veliku svojih navijaca ali su losi bili opet
Bog neka cuva Englesku.
Na jakakvu sreću imaju, odnijeće i titulu!
J... ti fudbal koji pratim zadnjih 30 god
Svaka čast, ipak su samo BiH zasluženo dobili i nikog više.
i Srbiju.Samo sto je Bosni falilo 5 Igraca
ako nisu italijani onda su tu englezi,odderat će ih švajcarci....
Ekipa koja kosta milijardu, igra anti fudbal i brani se protiv Slovacke. Protiv Svicarske ili Austrije bi ce im 100% kraj.
Tačno mi Slaveni smo uklet narod, uvijek tako blizu a tako daleko. Neke više sile nam ne daju. Šteta bgm, povukli su se od 80te minute da bogdom nisu.
mi i Slovaci nismo isti Narod
Englezi su ipak zasluženo prošli dalje
Ima da ih Švicarska pojede za doručak!
Dzaka, Jakin i Svicarci ce ih poslati kuci. They are coming home very soon.
Kako bi volio da Svajcarska podere ove prepotentne engleze. Slovacka se definitvno nije osramotila protiv najgore i najdosadnije ekipe na EP.
Cestitke Engleskoj na pobjedi i prolasku u cetvrtfinale