Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su sa 2 igraca manje probat, ako dobiju na Euru crveni da su vec uvjezbani
Englezi su odradili jedan lakši trening sa rezervnim sastavom tako je kako je neče biti bolje u skorije vrijeme.
Reprezentaciju raspustiti što prije to bolje !!! Samo bacamo novac na idiote !!! Dajte taj novac u škole i narodne kuhinje !!!
Pametan potez. Ima kadar neviđeni, može da radi šta mu volja.
Slicna tekma onoj Dortmund Madrid. Prvo poluvrijeme predobro. Od 70 minute Dortmund-Bosna grohnula, i to je to
da su igrali sa under 17 opet bi sasuli BiH , iskreno receno.
jači im sastav nego da su uveli prvi tim, prvo što su sve radilice na terenu, i iz "manjih" klubova, dalje bilo je standardnih 5-6 igrača, golman, arnold, trippier, bowen, palmer ovi će igrati prvi postavu i u najjačoj ekipi :D, a ovi ostali su najbolji igrači Aston ville, West ham-a, Palace-a, Brighton-a, ekipe koje su derale prvih svih 5 najboljih iz engleske, odnosno bile su u prvih 7-8 ekipa i zato ne serite :D
Da su igrali samo igrači Ipswicha uništili bi nas opet.... dok npr. Hrvatska bi ih pregazila da su igrali komplet i Manchester i Chelsea i Liverpool....
@Ze, Liverpool je jači od CRO ekipe u koje god doba dana i noći. Pa sve sami reprezentativci.
Naravno da ovaj sastav nije vidjen u zadnjih 30 godina, prije 30 godina su se tek rodili. A po cemu je Engleska prvi favori EP ?
Engleska 1994 nije igrala Svjetsko prvenstvo u Americi.
Protiv bih dobijaš svaku kako god i s kim god igraš BiH je kanta za napucavanje zadnjih 20 godina
mogli su i juniore staviti protiv nas