Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar Srbi i Madjari nisu braća?? Hahahahaahha
Ovo su Bosanci ))
pa zar si oni nisu dobri?
Ne pišete da je bilo sarajlija među mađarima i da su tražili belaja cijelu noć....
papanluk
Mangupiranje
Braća Madjari..hahahah zato ce vas braca vcrs pocastiti konferencijskom ligom..
A Zeljovci prije 10 godina kupovali ulaznice za Madjare i dizali poruke podrske
Prije godinu dana ste napadali roditelje i djecu na djecijem fudbalskom turniru zbog cirilicnog banera. Jos se sjecam saopstenja jedne majke koja je pravdala svog huligancica zbog opsade Sarajeva, i ako je isti rodjen poslije rata.
Pa kad smo otišli normalno u Mađarsku i ponašali se normalno i ljudi te ugoste kako treba i ti njih ugostiš poslje kako treba.
Navijači iz Mađarske došli dan prije od najavljenog, pravili probleme u lokalu, ali to se u federaciji ne pominje. trojca imaju boravište u sarajevu
Toliko Dodik i Orban
Večeras vas mađari izbacuju u konferencijsku ligu.
Oborice ih na tako niske grane, gdje se vec sarajevski velikani nalaze. Ah da, oni nastupaju u ligi "mozda nekad"