Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako zivot ide bez Bosne :)
Bitke na tribinima,bakljade,nacionalistički ispadi sa tribina,napadi na željeznički stanicama navijača,prokišljeli stadioni itd itd....o kakvoj savršenoj organizaciji vi pričate?
Jbg, drugo je to. Ne moze istocnim komsijama niko stati u kraj
"Gledao sam tri utakmice i umalo vidio jedan gol" :Homer Simpson
Lopte, lopte, dok drugi pate....
Ne bih se složio baš ali eto!
BiH: Učešća na EURO - 0 hahahaah
Najgora organizacija jednog takmičenja ikada
Da, traži se prvenstveno novac, brojke, lažna briga o okolišu, dugine boje itd. i zato zemlje s Balkana tu nemaju šta da traže ili se brzo šalju kući. Tu nema mjesta za neuštrojene.
A ja neka okopavam krumpire po ovoj sparini..e živote..
Forza Italia
Talijanke su mi uz naše sa balkana i latinoamerikanke najbolje žene na svijetu. Pogledaj ove desne slatka ko med al je, anamon, izgleda zaljubljena u ovu pored. Ja bih joj dokazao da griješi u životu
Moze li bez komentiranja zena ikad?????
Ma ja, nije ni puno ............. sisala. :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A rusi nadiru.. Ma....
Kao i che.talji onomad!!!! A za 2,5 godine na istom broju kvadrata u Ukrajini!!!
Kako bi opisao sebe.Otac troje dece,bivsi pripadnik MUP,vatreni navijac Crvene zvezde u uskom krugu Delija,trenutno nezaposlen,vlasnik kafica