Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Željezničare, sretno Široki
srecno AIK
zelim vidjeti opet kmecanje bošnji kad im utrpate 5:0 ahahahhahahhahhahhahahh aajahhahahahahahahahha aj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
daj ba petrovicu,znam da si bio golman i da volis braniti svoj gol,ali brate zeljo je oduvjek igrao napadacki,sve otvoreno kod ovih svedjana i iskoristi to,bez napada nema ni golova
gledam drugo poluvreme, Zeljeznicar kontrolise utakmicu, dobre prilika.. samo onaj Stevanovic je odigrao malo slabo ali je zato i izvucen iz igre.. i eto od jedne prime nepotreban gol koji je izbijo sve sanse.. ali dobro su se pokazali i po mom utisku su bolja ekipa. makar u drugom poluvremenu koju sam gledao.
petrovicu j..m te u glavu glupu,zasto od pocetka nisi postavio igru kao u zadnjih 20 min,kada je bilo puno lakse dati gol jer se aik otvorio a ne cekati da ga primimo i onda se oni zatvaraju ccccc,pakuj kofere pa da gledamo napadackog zelju
Sve i da je taj bogalj Nikolić pogodio sudija bi vam do kraja namontiro montu , ljudi srušili stadion kakav mi nemamo u državi a vi došli lovu da kupite.Realno ne ide to baš tako u životu.
Cemu ste se vi smijali prije dvije sedmice?????
E moj NK Željezničar kako si nisko pao, Osnivač NK Željezničar Stjepan Katalinić se okreće u grobu kad vidi što su balije napravile od kluba!
@Rajkovačić haj razguli, ovo je tema za normalnu raju da se malo podjebavaju. Vi nacionalisti imate dovoljno tema, a ova nije za vas
Željezničar je osnovan 15. septembra 1921. godine od strane radnika Željezničke radionice na inicijativu Dimitrija Dimitrijevića. Zajedno sa Ludvigom Lepleom, Stjepanom Katalinićem i ostalim radnicima iz Željezničke radionice.
Ovo je lose postavljena ekipa toliko da boli. Nije da su nam igraci neki kvalitet ali igra nula bodova sve zbog postavke...
Pojedinci nek usute, od pitara koji su ispali u 1. pretkolu, do ovih tzv ultrasa koji placu nakon sto ih neko zovne ustasama, a sami se tako deklarisu. Pozdrav iz sehera!
Posten Ishod 2:0 ..
Gotovo iipak u srpnju, svima noga iz evrope
Nasi klubovi iskljucivo zavise od srece i zrijeba. Nikog ozbiljnijeg mi proci ne mozemo a cesto nas i smijesne ekipe izbacuju.
@ahmo42 Sarajevo je izbacilo obje ekipe iz svedske protiv kojih je igralo
Buši,hahaha,buši
Busi sta nije mi bas jasno, ja koliko znam neki su u 1. pretkolu ispali...
@Liberi1921 cemu li ste se vi smijali prije 2 sedmice???? Da vam ovaj slager zabija petom
Dva gola vode zelju u trece kolo. Sad treba stisnuti
hajmo mitomani, digli ste se, sad povratak u surovu bh realnost. sa friends arene na sadaka arenu
Motaj kablove,gasi itd....
Dače ga Željo u zadnjoj sekundi 👌