Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo lud razum ovo može podržati, realno
Uhvatiše Sepp Blattera čike iz FBI-a kako krade novac i koristi off shore račune narko dilera. WOW FIFA i UEFA su tako "poštene" organizacije. Koliko namještenih utakmica? Koliko napravljenih mega zvijezda od običnih šarlatana? To sve treba pogasiti a lidere tih organizacija bi trebalo poredati uza zid a onda im poredati metak u potiljak. Doktor koji spašava živote (rizikujući svoj) ima platu 3 000 eura, jedan nepismeni gonič lopte 500 miliona eura? FUJ!
Sad ovih 6 klubova iz Engleske, zabranit im da igraju englesku ligu nek se igraju između sebe superlige, lešinari željni para a Liverpool nije dao na transfere u zadnjih 10 godina ni milijardu, a za sezonu to zarade... Počet ću navijati za kultne engleske klubove poput Nottingham-a, Aston Vile i Blackburn-a.
Gotovi su.
Klubove koji su se odvojili treba: - izbaciti iz nacionalnih takmičenja - izbaciti iz lige prvaka - igračima zabraniti igranje na EP i SP. Gladne guzice milijardera da imaju još više! Pa dokle više? Prodali bi sve za pare! Pu!
Para vrti gdje burgija nece!
Ma samo Zeljo ebes ove
Svakako je Fudbal postao kao Golf, sport bogatih. Šajpi ga
sva nemoc modernih drzava naspram krupnog kapitala neoliberalnog kapitalizma prikazana u jednom primjeru
vidis ono gore ? e to ti je 3. entiet !
Šta kaže BAKIR Dodik je za mirni razlaz a Čović prvo izborni zakon pa
I onda kaze UEFA da fudbal/nogomet nije politicki pogonjen.
I 1991 su predstavnici ovih zemalja bili protiv Hrvatske i Slovenije. Ništa novo.
Meni niko nikada neće zamijeniti onaj ćejf lige prvaka utorkom i srijedom, mogu pedeset novih liga osnovati.
...ovo dobro dodje Pjanicu...sad ce napustit Barsu sa šupljom hocu da igram za repku...
Hrvatska i Slovenija 1991 a Engleska i Francuska su tad na strani Jugoslavije. To je to
Pravi biznis bi bio osnivanje regionalne lige,Sarajevo,Zeljo,Crvena zvezda,Partizan,Dinamo,Hajduk Uf hebes super liga sta bi ovo bilo
Zeljo i Sarajevo kante za nabijanje