Iako je zaradio milione
60

Fabregasu, njegovoj supruzi i petero djece prijeti deložacija zbog duga za stanarinu

H. H.
Cesc Fabregas s porodicom (Foto: Instagram)
Cesc Fabregas s porodicom (Foto: Instagram)
Cesc Fabregas i njegova porodica u opasnosti su od deložacije iz svog luksuznog švicarskog stana zbog dugovanja od 35.000 eura stanodavcu, prenose italijanski mediji.

Španac se navodno oglušio na uzastopna upozorenja stanodavca i dobio je tužbu zbog neplaćenih doprinosa ime stanarine i računa.

Fabregas, njegova porodica i njihove mačke sada su u opasnosti da će ostati "beskućnici" u stanu na jezeru u gradu Bisone, koji je oko 40 minuta vožnje od Coma, grada i kluba u kojem je čuveni Španac angažovan kao trener.

Stanodavac je podnio zahtjev za deložaciju i slučaj je završio na okružnom sudu, a odluka će biti donesena u narednih nekoliko dana, navodi italijanska televizija LiberaTV.

LiberaTV tvrdi da je vidjela račune i obavijesti dostavljene Fabregasu, dok njegov advokat insistira da su računi plaćeni, ali da sve uplate nisu "prošle" na vrijeme.

Ako Fabregas bude proglašen krivim, policija će imati ovlasti da izbaci Cesca, njegovu suprugu Daniellu Semaan i njihovo petoro djece - Mariju, Josepha, Liju, Capri i Leonarda.

Inače, Fabregasov Como nakon uvodna četiri kola ima dva osvojena boda u italijanskoj Seriji A.