Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unistice ga ko PJANICA
Sad su druga vremena. Pjanic je imao konkurenciju. Olmo nema.
Leipzig je glup ako pristane na ove uslove.
Dani tu ti je propast karijere. Kako ne slijede primjere igraca koji su bili na vrhuncima karijera prije prelaska u Barcu i tamo se ugasili jednostavno ( Coutinho, Griezman, Dembele). Iz zdrave sredine kakqvje Lajpcig ides u klub koji je trenutno u nestabilnoj poziciji.
barcelona izgubljena. unjesto da potpisu kakvog DMa tipa Merino, i da nastave sa Williamsom, oni potpisuju veznjaka, a imaju ih nekoliko. pedri, fermin, gavi, de jong, gundogan, a od djece darvich, casado samo od nekih
De Jongu je noga. A Merino nije DM.
Strašan posao Dinama, svaka im čast.