Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Dzeko povrijedi, onda predajemo utakmicu 😀
Ozbiljan trener ne govori ovakve stvari javno. Sta ako se Dzeko ne daj Boze povrijedi?
osaje mu pjanić. 😁
Moj Hadzibegiću,nema kvalifikacija u kojim se ti nisi nudio da budes selektor,rovio i sr.. protiv svakog kolege nesto.ti bi bolje,sad kad je Bugar koliko toliko posložio nesto ti ćeš ga us... za sva vremena
kakav savez takav trener. bolje i ne zasluzujemo. zna li ovaj covjek sta je moderni fudbal uopste
uh klocine
Koliko je igraca na terenu i na klupi, strucnjak.Pa nije tenis pa da igraju svako za sebe nego timska igra.Ako zavisimo samo od dzeke, predaj utakmice odmah, strucnjak.
Ne dimpr matere ti
Ne dimpr matere ti
Cim se on na dzeku vec prilagodio nema tu hajra. Naravno Dzeko je jedan od najboljih svih vremena sa ovih prostora ali je covjek dosao pred kraj karijere. Da ovaj misli sta da napravi fokusirao bi se na mlade igrace.
Ovaj je baksuzniji od onog Momira Peha iz nadrealista, on kako maši onaj penal protiv Argentine mi svi postasmo jad i bijeda, pupa hava žešća od lika !!!
Bazira igru na liku od 40 god🤣
Luksemburg ti opasan 😂😂😂😂. E jesi stručnjak.
Ovo je namjestena sadaka za Faruka i Janjusa. Likovi koji citav zivot zive od stare slave.
I šta kaže 'dovi' frajer..hahah..pa idiotte ne treba nam hodža treba nam dobar nogometni trener i menadžer..
Jos jedne kvalifikacije propadoše!
Ovaj covjek je puno toga rekao, bez da je ista konkretno rekao, znaci nema nade u plasman on je tu samo da uzme 15k e(otpr) mjesecno, a vi sirotinjo radujte morebitnoj pobjedi tu i tamo...
Totalni promasaj kao i sve ostalo u Nogometnom Savezu BiH!