Komentari (423)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto pozitivno!👏
Neka se sklonio više allaha mi
I VICOO HAJDEEE MRSH
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Povedi sa sobom Vicu i Misketa
Eno Zinedine Zidane slobodan trener, taži posao
Budala je onaj ko bude vodio Ovu Od Snsd rasturenu reprezentacija. Marsnuli smo Čiru, Safeta i dr. Pogan smo narod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos vico i miske
Ne ne, sad ce oni dovesti jednog pravoslavca za trenera jer prosli je bio musliman I tako u krug jer je važno koje si vjere I naciju da budeš fudbalski trener... I kad postavljaju tim za utakmicu u odbrani moraju biti 3 pravoslavca, jedan katolic, u srednjem redu tri bosšnjaka I jedan katolik, u napadu pravoslavac I bošnjak itd.
Neko mora doci za*eban koji nece spominjati Dzeka, i pusiti mu. Dzeka da gleda kao jednog od igraca, a ne kao Tita. Da im *ebe mamu svima manekensku da ih zna nafurati itd. Bilic Slaven, Sergej Barbarez, itd ima tu imena za*ebanih samo valja se dogovoriti.
Vaha bi bio idealno rijesenje, da ih postroji ko ciro nekad
Sergej Barbarez
A Vico????
Slaven Bilic . Prehovori traju .
Nek ti je sa srecom Faruk....., zahvali se onim duducima iz NS sto su te uopste doveli. Zbog toga treba da preuzmu odgovornost. Vico nije dorastao poslu vezanom za uspjeh repke, on je vise za infrastrukturu. Za predsjednika NS mora doci BiH fudbalska legenda a ne politicki podoban
Ja sam do sada mislio da je Dzeko selektor .
Selektor je kriv 80%, ali vjerovatno i igraci, jer su dolazak u repku zamislili kao pocetak godisnjeg odmora, a nekima su u mislima bili samo transferi i ugovori. Tipicno za nas mentalitet. Kontaju imaju Baraz, pa ne moraju da se trude, a iskustva govore da nikad nismo prosli taj magicni Baraz.
Vico, sta ti cekas? Noga drug, alajhmanet, los si, ata radi izvrsni odbor? Napolje svi!
Samo BOJKOT svih utakmica dok komplet savez ne ode. Kad bude prihod od karata 0 KM shvatit ce da nema druge.
problem je nogometni savez komplet, od kantonalnog nivoa do predsjednika saveza. svi potezi tih ublehasa je dovođenje Vice za predsjednika a onda i loših selektora.
Upravo tako. Zasto u NS nema Bolica, Baljica, Topica, Sliskovica, Konjica, Hibica i svih koji nesto znace u svijetu fudbala, a ne nekakav Tigar, Zeljkovic, Begagic, itd...
Sada i Vico i Misimovic, cijeli upravni odbor (elektricari, bravari...) pa onda par igraca kojima je rupa u glavi, dovedi 25 mladih igraca od 20 godina nek trce nece im niko zamjerit kad izgube
Jedini koji može pomoći ovoj reprezentaciji je Vaha. Medjutim za Vahu treba novca i nije neko ko dopušta da mu drugi sastavaljaju tim tako da vjerovatno opet dolazi neko ko će samo klimati glavom na sve što mu se kaže.
Vahid Halilhodzic.Iskustvo,autoritet.
Ljudi ja sam trenutno bez posla , pa kontam da se prijavim necu biti gori od ovog do sad sigurno .