Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dosta istine jer je Guardiola "naletio" na tu generaciju Barce, al ispade sad da Pep nema pojma o fudbalu. Da tad nije dosao on, vrlo moguce da Barca ne bi ni igrala onaj stil, al eto, svi smo mi strucnjaci
čovjek je sve u pravu...izgubiše nedavno od Lestera i sutradan kupi Gvardiola štopera za 80 miliona...ybte taj trener treba mu milijarda da napravi klub...gledaj Bijelse šta radi...trenerčina.
@fixator ...kladim se da ne znas ni kako se zove taj stoper...a to sto je neko uzeo masne pare za tog stopera jer su Arapi glupi da toliko plate,nije Guardiola kriv...covjek kupuje igrace koji su prije dolaka u City bili prosjecni igraci i igrali u prosjecnim ekipama...pogledaj kako kupuju Barcelona,Real Madrid ili Manchester United...
Magatha za selektora!!!
Magath u velikoj mjeri ima pravo,Pep je jedan dosta dobar trener,ništa više od toga. Što bi moj stari dedo rekao overrated
Uglavnom si u pravu...ali ne samo Mesi nego i Injesta Cavi i sva ostala ekipa koja je bila u top formi...tako isto i ekipa koju je on vodio je imala top formu i uradila ono sto je tad bilo moguce....nisi ti nista novo rekao...
Eto i sad Messija, pa ne osvajaju. Titule su uzeli Messi, Iniesta i Xavi. Bez ove zadnje dvojice to ne bi išlo.
@vrhovni miš , Xavi i Iniesta do pojave Guardiole i Messija nisu osvojili nijednu ligu prvaka, a imali su u timu Ronaldinha i Etoa u najboljim godinama. A Xavi je debitovao za Barcu još davne 1998-e godine. Barcelona je osvojila LP 2006 godine, a upravo te godine je se Xavi ozljedio na 6 mjeseci i nije igrao nijedan meč u nokaut fazi lige prvaka.
Hoće li kod nas za selektora? Tražimo nekog spremnog volontera za dobrovoljni rad. Para više nema.
Istina da je Messi pravio razliku,ali uz Iniestu i Xavia.U to vrijeme je Barca imala i Puyola u odbrani koji im je ulivao dosta samopouzdanja.Barceloninu prepoznatljivu igru takozvanu tika-taka je konstruisao i implementirao Frank Rajkard a zatim je sve to preuzeo Pep i nanizao uspjehe.Pored svega glupost je izjaviti da je Pep loš trener ili da nema pojma,čovjek ne bi bio tu gdje jeste da nema pojma o svom poslu.
@bolcung , ne treba zaboraviti ni Danija Alvesa. Najbolji desni bek u historiji poslije Kafua
Felix, Bosnien sucht einen neuen Trainer. Du bist herzlich willkommen. Komm doch bitte zu uns und rettet unser Fußball ⚽.
...jeste,zato Messi sada svake godine osvaja LP...3:0 Roma,4:0 Liverpool,8:2 Bayern...ko li je sljedeci???
Pa jarane nije Messi sam igrao ni kod Guardiole.On je bio kljucni igrac,a tu su jos bili Puyol,Xavi,Iniesta.A zadnjih godina budimo realni,Messi nosi Barcelonu.Ne moze se od njega ocekivati da im sam donosi pobjede i trofeje.Otejrali su Suareza,prodali Neymara,prave glupe transfere i dovode igrace koji im vise odmažu nego pomažu.