Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Edine svaka cast. Istog si godista kao Mandzukic, a treses mreze, dok ovog odavno nema na mapi.
Džeko je igračina ali Mandžo je trofejniji prestao igrati nego je to Edin sad
tebi je izgleda bitnija nacionalnost, nego fudbal... da se razumijes u fudbal ne bi ni pomislio da poredis igraca kao sto je Mandzukic sa ovim likom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dzeko je odlican i u reprezentaciji bio kada je trebao biti. Pa sta sad ocekivati od igraca koji ima 38godina. S druge strane bitno je znati i s kim igra u toj reprezentaciji. Fenerbahce ima igrace koji znaju igrati na visokom nivou, s kim ce igrati sada u BIH ? Najbolji napadac sa ovih prostora i tacka !
Misliš s Bh prostora?
Jedan od najboljih na Balkanu!
WAU
U zimskom prijelaznom roku stiže u Hajduk.
Dzeko Svjetska Klasa.
Osjeća se u Istanbulu kao kod kuće
Tadića više gotive, ne prave ni razliku izmedju njega i njih
Ma sila je lik. Nezamjenjiv u BIH
Babuka razvaljuje
Babuka
Ovaj covjek da je presao u Bayern Minhen onaj dan kad je u Manchester City, jedino bi Ronaldo I Messi bili bolji od njega, jer njemu je vise odgovarao njemacki nego engleski still fudbala.
Nije Bajern imao tada pare da plati Edina.
hahahahahahhaha kako se ofiras, oj ne vjerujem sta lik napisa :D
Savrsena karijera.
SAMO GALATA!!!!
On sve sto je stariji sve i bolje izgleda. :)
Babuka,Majstor,Deduka ,Klosc i Vicin Mali ...sve u jednom paketu