Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbaciti i Srbiju. Jedina zemlja na svijetu koja podržava fašizam.
Pa nije baš jedina, koreja, venecuela i neke još africke napredne zemlje kao ove dvije nabrojane…..
Pošteno. Najbolje Poljaci direktno u finale da idu. Stariji ljubitelji fudbala ce se sjetiti EP u Danskoj 1992g. Jugoslavija zasluženo izbačena...a kakav tim je to bio...Stojkovic, Hazibegic, Boban, Sabanadzovic, Mijatovic, Savicevic, Jarni...itd. Selektor legendarni Osim. Uzeli bi mozda i titulu. Zbog ludih političkih glava ti igraci nikad nisu uzeli reprezentativni trofej.
To EP 1992 je u stvari bilo u Svedskoj, a Danska (bila iza Jugoslavije u grupi) ja uskocila da zamijeni Jugoslaviju u zadnji momenant i na kraju osvojili Euro. Ako budu istu logiku koristili, Slovacka treba da zamijeni Rusiju.
Nevjerovatna je naivnost bošnjaka (moj narod). Nato razvalio Afganistan, Irak, Siriju, Libiju...pa ostavio pustoš, jad, bijedu i bolest. Drže u ovisnosti i siromaštvu Egipat, Arabiju, Emirate, Sudan, Pakistan...Razvalili Japan nuklearkama, bacali napalm po Vijetnamu, Kambodži, pržili živu djecu na lomači u Somaliji, petljaju se svakome i ucjenjuju cijeli svijet. Mogu ubijati, hapsiti, mučiti koga požele. Al' su u svakom filmu ,heroji' i zato naivni za njih navijaju.
I da RBiH uveli ,embargo na oružje' i kasnije nametnuli luđačku košulju zvanu Dejton. Hvala Nato, hvala UN. Ne vjerujem vam više ni koliki je ženski bobak.
Mozemo li se mi kako ugurati u baraz 😂😂
Trebalo bi se odigrat
Zanimljivo da nemaju propisanu proceduru za slucaj kad nekog izbace. Ako Rusija otpada, onda druga pozicija u grupi pripada Slovackoj i Slovaci igraju baraz. Razmatranje drugih opcija se bazira na opcijama politike u sportu.
Neka ubace nase zmajeve, pa da opet ispadnemo.
Norveska to bi bilo posteno.
Rusija napala Ukrajinu samo da bi Haaland zaigrao na Svjetskom Prvenstvu u Kataru!
Trebali su nas ubacit
Pogledajte samo najsavremeniji Ruski dzip Ladu i sve ce vam biti jasno koliko su napredni
Naspram Americkih Hamera, Ferrarija, Laburdzinija itd. Lada je Lada 🤣🤣