Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je dobar golman, i mislim da ce navijaci Zelje biti zadovoljni.
ovo onaj što od Sarajeva primi 12 komada u 3 utakmice?
VRATITE JANJUSA TAMAN DA SE BORITE ZA OPSTANAK
Vratite Gusu i Kruzika
Zeljo se pojacao za Bajramski Turnir, fino fino....
Sramota za Željezničar je dovoditi ovakve propalitete od golmana, s obzirom na to kakva su imena nekad stajala na golu (Gušo, Hasagić, Šehić, Antolović...)
Nadam se da će Željo imati više sreće u budućnosti s golmanima i napadačima. Adilović, Lendrić, Krpić najbolji strijelci lige u nebitnim utakmicama, ali nikada strijelci u onim odlučujućim! Isto kao i u slučaju Kjosevskog ili Antolovića s početničkim primljenim golovima...
Sarajevo,Zrinjski,Siroki prva tri,onda Mladost,Zeljeznicar,Velez,Radnik borba za 4 mjesto,Borac,Celik,Sloboda,Zvijezda za opstanak.
Kanta od golmana koji je svršavao na koševu i slikao hz, sad fol dočazi u najbolji klub, hahahahahaa prodana duša klasična
JOJ HAMO VID MU GLAVE
ko je ovaj
@sauberland de hajd opet procitaj sta si napisao pa se javi
ovaj se i ne raspakuje vec ide u drugi klub
E moj momak ,šta si ti Bogu skrivio .Izbor kluba pored svega je i pitanje estetike a ti si se baš zeznuo.
kaze "dolazim u najveci klub u BiH" ma nema od tebe nista...
@Zivinicka_osa ...sta je tu sporno,a ? Pa Zeljo jeste najveci klub u BiH...najvise titula,najvise navijaca,jedini imaju vlastiti stadion....to se ne moze osporit.