Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al treba dobiti italiju, a ne mogu da dobiju tei puta losiju ekipu
Vidim brigu brineš za sutra, a nema reprezentacije da je Hrvatska nije dobila. Tako da opusti se i uživaj.
Jadna smo ti drzava samo gledamo da susjedu crkne krava...Ja sam Hrvat i svim srcem navijam za Hrvatsku ali isto tako i Bosnu i Hercegovinu i radujem se svakom njenom uspjehu i sva sreća da nisam u vašem mozgu
Ne možeš sve gledat kroz anonimne komentare, tu se skupljaju jako nesretni ljudi koji moraju da izbace iz sebe.
Meni svejedno.
E jeste i objasnili.....sta Ako svica i skotska imaju isto poena K onda prolazi ,to je najvaznije i niste ni spomenuli
Hrvatska uzima italiju 2 1
Jucer bosanci zgubile pa danas ce navijat ja mislim za svicu hahahah. A sutra ce za zabare buahahahah.
Otrest ce Hrvati Italiju
Sretno sutra Hrvatskoj, nisu bez sanse, pod uvjetom naravno da poprave drastično igru, ako je to moguce. Hrvatska se ima cemu nadati, Italija je reprezentacija sa kojom ima pozitivan skor. Treba naravno imati i srece, a sreca pomluje samo one koji znaju i mogu.
Kome je to intetesantno, ne kontam@
A zašto vi bas posebno naglasavate jednu državu od tolikih država? I to bas omraženu državu u matičnoj zemlji portala koji objavljuje.
Pa zato sto u BiH zive Hrvati, kao ravnopravan narod, logicno. To bi trebao biti glavni i logican razlog. A drugi razlog je taj sto takvi clanci izazivaju najvecu citanost jer se na njih zalijepe pojedinci koji ne mogu smislit nista sto je vezano za pojam hrvatsko (pocevsi od jezika, uspjeha i sl.).
To nije važno za autsajdera Hrvatsku jer reprezentacija koja nema nijednu pobjedu u historiji na Evropskim prvenstvima u nokaut fazi svakako neće pobijediti višestrukog svjetskog i evropskog šampiona, veliku Italiju, u odlučujućem meču grupne faze.
Druze hrvati dobijaju sutra , zaboravio si koja je to velesila ..
uglavnom sutra, forza ragazzi!
Dosadilo EP, tri meča nisu bila gledljiva
Mogli su još kasnije početi.