Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo su nam delegirali sudije koje otvoreno rade u korist Borca, pa nam sad i na ovaj način žele otežati put do pobjede,
VEDRAN PULJIC
ja bi zamolio sve nadležne iz mupa hnk i zhk da daju ostavke jer su nesposobni sprovesti 300 ultrasa u vrapcice, i 300 HZ u široki. Za šta primate platu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
STRAH OD HZ???
Strah jedino da nećete opet s nogama na prijed za Sa rajevo
Otišao bih ali nemam opanaka
zašto su napali navijače Širokog prije par dana kada su se vraćali iz Doboja poslije utakmice koja se njih ne tiče. I sada vam neko treba jamčit sigurnost?!
Neka vas u Sarajevu i ne dolazite više. Sve normalne Sarajlije dobrodošle, stanovnik Širokog Brijega
Istina za Vedrana!
istina je da ste ga vi HZ riješili, nije 1/1 vaš pa njega bilo najlakše...
NSBiH treba da za sve utakmice gdje mup nemoze da obezbjedi sigurnost navijaca treba odredit neutralan teren na stadion gdje moguce garantovat bezbjednoat.
Ne dozvoliti klubovima da igraju u ligi koji dolaze iz mjesta koja ne mogu osigurati minimalno dolazak 300 gostujucih navijaca. Ako klub neki odluci da u toku sezone ne moze ili nece kao ovdje, oduzeti 3 boda pa nek se zale zvom MUP-u nesposobnom.
ne dozvolit klubovima da nastupaju koji ne mogu kontrolirati svoje navijace, koji prave sacekuse drugim i onda bi da im netko garantira sigurnost.
IGRAJTE ZA VEDRANA I HORDE ZLA!!! ZGAZITE IH!
klix prati "navijace" zelje i kada idu u wc, a HR klubove samo kada je neka tenzija pristutna, da se jos vise pojaca, zalosno; doduse i ne sjecam se da je pisao i o celiku, tuzli ili bilo kom drugom klubu van sarajeva
nema ovo vise vezom sa utakmicama navijackim grupama,hoce da polahko zaboravljas na taj dio drzave ,a ako trojka ovako nastavi ,za 5,6 godina ces trebati pasos do gabele ili sirokog
pa i sada van 23% niste bitni,ali ne smetate dok se god fino ponasate :)
Nema mi nista gore nego kad napisu da policija ne moze garantovati sigurnost.Pa to vam I jest posao da radite nego je najlakse zabraniti al sta ocekivati od sela
Ljudi nece da rade svoj posao ili se boje hordi
jedino ova policija u sa sto radi poso
I u Zenici iskreno. Ovo ostalo ne bi moglo ni djeciji rodjendan da osigura.
Koliko je milicija postala smijesna to je havarija hahahahahahha
A sta ce 15 skripara uraditi moze ih se na prstima prebrojati nema ih ni na domacima a jedva na gostujucima
dodi pa cemo vidjet
hebeš ti ovakvu državu, kad ne može osigurati navijači da dođu