Liga prvaka
83

FK Sarajevo i Klix.ba nagrađuju pet navijača uoči utakmice protiv Celtica

Klix.ba
Foto: FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo i portal Klix.ba uoči utakmice Bordo tima protiv Celtica nagrađuju pet navijača s majicama specijalno napravljenim za meč prvog pretkola Lige prvaka.

"Dupla kruna kao najveći poklon svim navijačima FK Sarajeva je tu. Igrači su dali svoj maksimum u prethodnoj sezoni pobijedivši tako svaku ekipu iz Premijer lige BiH. Veliki doprinos slavlju i historijskoj sezoni doprinijelo je i 12 mladih akademaca koji su rame uz rame sa starijim i iskusnijim saigračima pokazali da Sarajevo ima budućnost. Sada je vrijeme je za nove izazove i pobjede, vrijeme da pišemo novu historiju! FK Sarajevo prvi put će na stadion Asim Ferhatović Hase ugostiti škotskog prvaka Celtica. Devetog jula 2019. godine Koševo, ali i grad Sarajevo, bit će obojeni bordo bojom jer tada počinje prvo pretkolo Lige prvaka", ističu iz kluba s Koševa.

U Bordo Fan Shopu ovih dana vlada euforija. Navijači u redovima čekaju da bi kupili kartu, ali i posebno dizajnirane proizvode uoči predstojećeg susreta.

Iz tog razloga, FK Sarajevo zajedno s portalom Klix.ba odlučio je nagraditi pet bordo navijača s majicama.

Sve što treba uraditi je da na mail [email protected] pošaljete fotografiju s jedne od utakmica FK Sarajevo uz svoje podatke (ime, prezime, broj telefona), a mi ćemo nagraditi najinteresantnije.