Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE RAZUMIJEM ZASTO PLJUJU SARAJEVO, MI SMO BILI PRVI DA SE LIGA NAASTAVI, STA TREBA DA KAZEMO NECEMO TITULU HAHAH, MI SMO PRVACI PRIHVATITE TO, IMATE PRAVO SVI DA SE LJUTITE ALI TITULA JE CISTA KAO SUZA.
Najdraza titula ubjedljivo, slusacemo kmecanja uz kafu citavo ljeto. Koliki su oni kompleksasi govori cinjenica da bi oni radije da se ponisti komplet sezona i da niko ne ide u europska takmicenja nego da Sarajevo bude sampion. Ostaje mi samo da se medjusobno tjese. Seljo da je pobjedio Veleza kuci sad bi oni slavili, tako blizu a tako daleko.
@bbb napokon neko pametan, najvise volim ovo sto placu, najdraza titula hahahah El fatiha.
@bbb nije trebalo ponistavati, ali je trebalo nastaviti. Svi su nastavili sezonu, samo mi nesto ne mozemo. I ovdje se izgleda politika umijesala po ko zna koji put. Doduse, ako je liga poluprofesionalna zasto ocekivati ista normalno. Umjesto da nastave takmicenje da budu u sto boljoj formi, ovako ce igraci nastaviti profesionalno piti i pusiti pa kad dodju medju evropske klubove i oni sa kipra i luksemburga ce ih otresat. Sretno nam bilo sa motom "DA MI JE BOLJE BEZ RADA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
korona u na na, titulu nam dala korona u na na
Mene bi bilo stid i sramota slaviti titulu koju nisam osvojio na zelenom terenu, već za zelenim stolom.
@Better Man pa druže, to je zato jer ti imaš obraza
Ma sta slavit od lopte nema vise nista.Nek je guraju kod kuce.
Znači kad se treba igrat nemogu se ljudi skupljat, kad treba slaviti dodjeljenu titulu onda može
Znaci kad se kaze da ekipa moze nastavit ligu da ima para i ne duguje igracima od decembra pare i posalju se rezultati testiranje ne ko neki, a savez zbog rs prekine ligu logicno je da ce ta ekipa sazluzeno napravit manju proslavu.
Meni je apsurdno slaviti uopšte ovakvu titulu.
Sreca pa je ti neces ni slaviti
Kad vam s mosta čestitku uručimo
Zasto vjecna vatra,valjda bi trebali slaviti kod Centrale nogometnog saveza
Prvo smo kod vječne, zatim kod šugavice, a završni čin nam je kod tvoje majke. Bićemo dobri gosti.
Ovo mi je definitivno najdraža titula. Samo zbog razine kmečanja navijača nekadašnjeg NK, a sada kluba zvanog SDA ŽeljezničMar. Shvatite ih braćo pitari, 7 godina bez titule, nisu više najtrofejniji, ostalo im samo da slave pobjede nad najvećim klubom u BIH. Hvala vlasniku Namu kako dođe, pravo nas sreća krenu. I Betis kada skine skalp Realu i Barcelonu, pravi majice i slave mjesecima, jer znaš da si većeg od sebe pobjedio.
Mangupski!!!1946!
@AntiVlah2 Kako je dobro znati da ste vi osnovani 1946 od strane UDBE, dok je ŽELJO godinama prije vašeg osnivanja igrao i stvarao historiju koju vi možete samo sanjati, bordo uhljupi😆
Korona titula
Joint Union
Horde na aparatima!!!
Kruženje autobusom, proslava, vječna vatra !?.. zaista torpedistima ne manjka maštovitih ideja
Ha ha ha... Ja upisa. Pazi da vam trofej ne ispadne.
A šta se to slavi...
Da nije smiješno bilo bi žalosno. Navijač Slobode pita šta se slavi. Slavi se ono što vi nikada niste, TITULE!
@Ponosni Tuzlak Slavi se korona titula.
cista provokacija za djecu od 12 godina