Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIP PARKING za stranacke suplje glave
Ma sve ce biti ok
Drotovski idioti zatvorili saobracaj upravo kad se narod vraca s posla, u doba najvece guzve, zbog kretenske utakmice. E pa nazdravlje
Samo kod nas ima da se parking zatvara za vrijeme utakmice! Pa za sta prvenstveno sluzi? Policija je katastrofa, rjesenje svih problema im je "zabrana"
@campa_xxx - Ne samo parking nego i ulica prema porodilstu. Valjda ocekuju da narod s posla ide kuci helikopterom
Znaci nikom nema ulaza. Cuj glavnim "navijacima" ulaz onemogucen
na 0-5 ustati i laganim koracima se uputiti u najblizu kafanu i unistiti se alkoholom
Zaboravili ste obavezno donošenje sredstava za smirenje kao i prikupljanje papira za promjenu identiteta. Valja s brukom živjeti.
KAKO GOT BUDE, BIT CE DOBRO!!!
Konacno zdrijeb PRVE FEDERALNE Round 1 1. kolo Prve lige Federacije Slaven - Olimpik Travnik - Bratstvo Goražde - Metalleghe Čapljina - Budućnost Orašje - Rudar Kakanj Jedinstvo - Zvijezda Radnik Hadžići - GOŠK Igman - TOŠK
Jel istina da je zabranjeno djeci ispod 18? Kažu biće nekog sexa 😂 Hehe šala mala komšije, sretno vam!
Idem na utakkmicu a ne znam mogul doc iz Partriotske lige na zapad. Jedino konkretno da je saobracaj blokiran i da se auto parkiraju po trotoarima (parking je u krugu stadiona).
Dođi ranije
važe li ista pravila za sva 3 konstutivna naroda i ostale?