Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je u zeljinom dresu, napravili bi mit da je Osimov iz drugog braka.
Ma samo u Zelji nema para, a milion skola fudbala ubishe pare na djeci od roditelja .uz to savez svske godine izmisli registraciju ponovnu igraca i namakne po pola miliona i onda pola skolama a pola svojim zaposlenicima...nesto potrose na seminare za ljubavnice..i na par lopti a djeca igraju po blatu i namjestenim ligama....
Mali nije ni znao od kojeg je kluba dres hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,a inace momak veliki Zeljovac kao i njegova porodica
Cini se da je rijec o doktoru FK Sarajevo Radovanu Karadzicu iz mladih dana ili mozda treneru Ljupku Petrovicu.
Samir Radovac hahahahahhahahah
Emir Obuća
Renan Oliveira.
Ja i ???
pogba
Jos jedna u moru nebitnih objava i "vijesti". NIkad cuo za lika, a smatram se nekim ko prati nogomet, doduse ne bas kukuruz ligu, ali barem vijesti. Ovdje se svasta objavljuje zaista, ali bezvezniju objavu do sad nisam vidio.
Pa ne moras svaku vijest procitati i komentarisati. Ima zivota i van klixa, bar bi trebalo biti.
Pratis fudbal a zive veze nemas.
🤮🤮🤮🤮
Sta ti je pavijane, idi se lijeci.