Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke, ljudi su definitivno bolja momcad trenutno, rasturili su slobodu u drugom poluvremenu.. i sramota je cuti "Azmire pederu napusi se sjeveru" od fukara sa zapadne. Dugo boljeg predsjednika nece imati. Ne zovu se dzaba fukare.
@gooUser1567110199
Ovog puta su bili bolji Podrinjci, ali jedna je Svetinja!
Ebe Azmi na vadi, sta su propala stoljeća ,naspram jednog pravog proljeca 😂
Tuzla ima samo dvije pozitivne sportske priče, Tuzla city i Salines, iza obje stoji Azmir. Pametnom dosta.
Nemate u pobjedi slada kad je ne smijete slaviti ulicama grada!
@Salt City TZ Ako će je slavit kao što to vi malograđani divljački godinama radite i uništavate trg i lokale u Trgovačkoj i Zlatarskoj, bolje da je nikako ne slave.
Molimpodrinjcr da napuste tuzlu i vrate prefiks "city" inače zovemo srbe pa ćemo opet biti velike komunjare
@SDApapci nije prefiks nego sufiks idiote
FK Sloga iz Siminog Hana kakav gradski derbi ?
Nikad gradski derbi! Ovo je naš grad...FKR 1919
Ne živi se od tradicije i stare slave, a i ta stara slava je upitna ako pričamo o fudbalu
Sloga iz Siminog Hana nikada ne može biti gradski rival Slobodi taman da u nazivu ima 10 puta ime Tuzla
@Roentgen79d Pa i nije rival, u narednim godinama će vas otresati k'o sline. Nema tu rivalstva.
Jesam ja jutros napiso da SH uzima
Ko je bio na zapadnoj tribini mogao je svjedočiti civilizacijskom jazu između tuzlanskih nehljebara i klošara i podrinjskog radnog naroda koji je fer i sportski bodrio svoj klub. Na sjeveru su se Fukarice međusobno porokale već na poluvremenu, manja grupica propalica koje će dug planeti odužiti kad umru i nađubre je.
@lukavac89 neka podrinjski radni narod ide u svoje Podrinje...rat je završen prije 24 godine
@Roentgen79d Otišli bi oni, ali nema ko od Tuzlaka da popuni direktorske i akademske pozicije. Prije rata su vam grad predvodili Srbi, poslije rata Podrinjci, a vama najveće dostignuće roditi se na Gradini i živjeti negdje između Slavinovića i Irca. Prvaci kurchenja bez pokrića.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobra brojka Fukara za gostovanje, svaka čast
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ŠTA JE PAR PROLJEĆA PORED JEDNOG STOLJEĆA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NAJVEĆI USPJEH OSVAJAČI KUPA DRUGOLIGAŠA
@lukavac89 glupko Kup prvoligaša SFRJ 1971 god,u finalu pobjedili Zelju 1:0 za trofej!
Tuzla city nažalost bila bolja,i zasluženo pobijedila.Zapadna tribina krcata ljudima,koji su vjerovatno po prvi put bili na Tušnju.