Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima ce Vico.ispuniti zelje kao Sto im je i Dodjelio Covid Titulu Vico i Pitari su Glavni saveznici u Nogometnom Ssvezu
Nismo zaboravili pitarsko dizanje ruke za prekid prvenstva
Eeee vama su štošta ispunjavali ni to vam nije dosta. Tito dao zemljište za stadion i izgradio tribinu, prošla vlada vam istok sagradila, dobijate pozajmice od kantona i saveza samo što zinete, računi vise po 20 godina još vam nisu poslali poreznu. Tuđmanovu Croatiu ste zajebali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako su zabranjeni gostujuci navijaci za sve ekipe koje igraju nanneutralnom terenu sto bi to zeljinim bilo dozvoljeno,utakmica nek se igra bez navijaca zelje i cao!
Ukaka li se od straha i nemoci , plavi trebaju traziti da se sad igra ili da oni traze odgodu za proljece 2024
Torpedo od straha traži da se utakmica odgodi.
beogradska žandarmerije bi jedva dočekala ovo
U NK Sergija imaju zaisda odličnog psihologa: Igra se u Zenici (Sarajevo fiktivni domaćin), bez "gostujućih" navijača Slučaj 1: NK Sergija dobija. Jesmo ih razvalili na"njihovom" terenu bez naših navijača. Slučaj 2: NK Sergija gubi. Borili smo se lavovski na "gostujućem" terenu bez "podrške" navijača. Da Uprava Sarajeva išta razmišlja trebala ponuditi da se igra na Grbavici. Valjda se ovaj put nebi igralo do 99 minuta.
Sarajevu najgora sezona poslije rata realno. .. Maleni nikad bolji od SP u J. Africi. ...potpuno ih razumujem.... Ja bi odigrao utakmicu i klepio malene uskoprugaše koji misle da bi pobijedili FKS ....
Evo momak je sve objasnio : "Savez i fudbal kontrolisi oni koji stite interese Borca, Zrinskog i Sarajeva. Sudjenje, mediji, svi rade u interesu po tom kljucu. Pola ss Leotara je suspendovano, dok je Jakirovic prosao sa blazim kaznama. Pomjeraju stimaju raspored kako njima odgovara."
Znate li onu Staljinovu staru :Ko hoce da Bude j***N same gace mu spadaju. Sad vam je neregularno a nije vam 6 tekmi Zrinje kasnjenja neregularno..
Prepo se željo
boje se imaju pare i Vico je to već uzeo
djece mi cuj komentara strah ih ljudi treci na tabeli sezona na vrhuncu nama sezona nikad gora zadnjih 3 godine a pri tom nam bjeze samo tri boda sta reci za klub kojem je uspjeh trece mjesto hahaha
Gazi Željkane 💙
Savez odgadja a ne FKS bijednici, ko fol protiv rezima i partija a nema koja ih vlast nije gurala.Plavi jadovi.
E gledaj bijednika kako hoce da iskoriste situaciju.😂
Ako MUP ZDK ne moze garantovati onda je jasno bez gostujucih navijaca