Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznata engleska kuhinja. Njima je brasno zacin. 😂
A u Bosni lafo nije? Ja ne znam da li sam lično potrošio 500g brašna u protekle 4 godine. A narod kad se prepadne da će nestašica, kupi 50 kila brašna
bolje jedu u Mariopolju
Pa kad su glupi onda i treba tako
Dosadni ste vise sa slikama hrane sa stadiona. Jeste l' dosli da gledate utakmicu ili da komentarisete kulinarski nivo i cijenu jela?
...zato raja na Terme nosi svoju hranu!
vjerovatno je narucio hot dog "bez icega" da dobije minutu paznje po fejsovima i twitterima
Eto kod nas ove "restorandzije" ne varaju i ne kradu. Mada je ovo dno.
Za to ima lijeka u vidu: Ja jeo kad sam htio krenut.
Bolje veca nego manja. Kod nas platis 2 km dobijes virslu onu pipi kratku pa malo moras sa obe strane grickat dok ne dodjes do nje. Al kad pipi virsla pepne u stomak tad prava zabava pocne.
Fol standard, plate, a jedu smeće.
Nije ovo neka deracina, pogledajte cijene u lolalnim prodavnicama, supermarketima, pitarama i restoranima pa baci pogled na platnu listu (ako si sretan da je imas) pa tek onda komentarisi.. Politicka elita nas je ogulila a tek sad krece deranje (bukvalno) koze sa ledja a mi se ibretimo ovoj cundarici u kifli
Ćuna upo somuna
Stvar je hoćeš ili nećeš ,jesil gladan ili nisi Glad ne pita koja je hrana u pitanju Za mene ovo nije hrana svakako
I nek je. Dodjes na tekmu od sat i po i jedes
Garant neki Sarajlija drži štand
zasto se iz funte prevodi cijena u euro? pa bar možete promjeniti u domacu valutu
Zato sto je portal na kojem su vidjeli, i s kojeg su samo kopirali, vijest objavio sa koverzijom u eure, pa tako i ovima ostalo.
a mi u Bosni kukamo da je ulje poskupilo