Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradila se Zenica ko Real Madrid!
‘ta će Real.
Sadio mane krumpir
Joj ako ovaj Liverpool ne osvoji titulu ove sezone, pa to će biti nepravda stoljeća, a oni pehovi decenije.
Glupo!
Nemoj praviti gresku kao Couthino i mnogi drugi
Koji vi transfermarkt gledate? Covjek na transfermarktu vrijedi 120 mil eura. Jeste li vi ludi
@VrhLedenogBrijega Klix tupani.
Izmišljotina, nije lud da napusti ovakav Liverpool. Svi novinari kredibilni iz Liverpoola kao što su Pearce i Reddy su rekli da niko iz Liverpoola nema namjeru ici. A i sam Mane je neki dan rekao da "ako otkazu ovu sezonu dat ce sve od sebe za Liverpool u narednoj". Ne moras klixe prenosit vijest svakog portala bez da provjeris kredibilnost.
Bolje da su samo preveli a ne izvukli iz konteksta cijelu pricu pa ne odgovara onome sto pise u originalu. Na drugu stranu France football nije bilo kakva novina