Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mbappe ce ispisat novu historiju. Kakav igracina.
Da, tip je čudo. Mislim da Francuzi osvajaju ovo...osim ako im se ne potrefi neki nevjerovatni splet okolnosti. Ebena ekipa!
nebi bas rekao, ima "vec" 22 godine, kad se sjetim sta je messi vec sve radio u tim godinama to je ipak velika razlika. Odlican igrac ali po individualnoj kvaliteti puno blizi neymaru nego Messiju ili Ronalda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasluženo! Francuzi jaki ko crna zemlja. Njemačka od penzionisanja Klosea, Podolskog i Gomeza nema klasičnog centarfora. Miler to nije, a još manje Gnabri i Verner. Haverc možda kasnije.
Volland, a low ga igra kao krilnog beka
al pežo nikad nije bio bolji od golfa
al pežo nikad nije bio bolji od golfa
Kaze sinoc raja govori igraju NAŠI ? Neka nena stara mislila Bosna, pa trazi igrace? Kad ono Naša Njemačka, tamo mi SVI akb idemo!- eto ba, ma tuga....
Svaka čast na pobjedi, ali ja bih da gledam fudbal a ne viktoriju.
Svabe gube svoje ime svakako tako i u fudbalu
Bio je opsajd!!!
Posložit će kockice Hansi Flick ako dođe pa će to biti ta švabija.
Oba tima su dobra, mogu i do finala. Sa Portuglom u grupi smrti, oni koji je prodju mogu do finala...jedino ako ne pregore
Ne svira čist penal za Francuze
Kad igra bosna?
Deutchland uber ales ali ni sjenka onih Švaba...a Mbape generalno truhne u onome PSG-u...
sad se njemci mogu slikati na instagramu kao njihove huje na instagramu
PA MBAPE IMATE SNIMAK NA YOTUBE DE GA PITA SRBIN U FRANCUSKOJ PRE 2 GOD DA OBOZAVA ZVEZDU CRVENU I MARAKANU I DE SE DIVI MARAKANI I DE KAZE UZ PEVANJE NA FRANCE ZVEZDA LE KO ZNA ZNA O TOM VIDEO :)
JA SMA PRVI BIO I GLASO DA FRANCUSKA OVO OSVAJA OPET
FRNACUSKA BRATSKA MELJE U FUDBALU I RUKOMETU