Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav smor od utakmica fudbal je poslije korone predosadan hocel biti autogol veceras, sta kaze kladionica?
Nije nemoguca misija, vec je to nacin na koji klix novinari navlace ljude da klikaju i pisu komentare. Jad i bijeda novinarstva.
Slovenija prolazi Portugal. To je za nas nemoguće.
@gooUser171717x Čujemo se poslije utakmice.
kakva nemoguća misija
nikakva nemoguća misija za Slovence, o čemu pričate
Desnica neka prvo izbace raznolike iz klubova fudbalskih, da vidimo ko je zaista bolja drzava u fudbalu
Ma definitivno UEFA radi stetu malim reprezentacijama po kadru u mecevima sa vecim reprezentacijama kao jucer Engleska Slovacka gdje je sudija produzio utakmicu previse 6 minuta da bi Englezi na kraju pobjedili u produzenom vremenu isto su i Hrvati osteceni. Danas ce tako biti i sa Slovenijom koja e prva povsti braniti se i sudija ce produziti dok ne bude povoljan rezultat za Portugal
stoji sve to sto si rekao, ali do tog dijela da ce slovenija povesti. Razvalice ih portugal