Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj jarane, nije prvenstvo jedan derby. Opet ćete biti najmanje deset boba u zaostatku za Dinamom, pet za Rijekom a samo dva za Osjekom. Taman za konferncijsku ligu iz koje ćete ispasti u prvom kolu.
Znas li mozda sta za utorak i srijedu da odigram kladionicu?
Šta će im tek kupiti ako osvoje titulu!?
sinoc su bili "sometimes good,..."
Gospodin...
Kakav car!
Pa,I naš Ramo Isak je svojim suradnicima kupio iPhone 16,zar ne?
Slatko, ali nije uzeo titulu.
Vrlo upitnih trenerskih mogucnosti, nesto kao Edis Mulalic. Nafura igrace na derbiju idu glavom na kopačku, ali onda izgube protiv "Posušja"... Ali ipak ima srce, nesto bez cega u karijeri bi bio samo jedan prosjecan igrač... Da je nama jedan sad takav sa srcem u veznom redu eh eh...
Jedina razlika izmedju njega i Sablje je sto on ima para.