Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edis Mulalic Sablja za bogate
Ublehaš
prije ce Šibenik osvojit ligu nego ovaj propali jajduk
Pa 11 ih igra a ne 18
Gledao drugo poluvrijeme, kontam, srljaće, ginuće, bacat se na glavu. Bolje da sam cuku prošetao
Ma kakvi a lik ima godisnju platu od 2 miliona eura u Hajduku
Gatusso od Hajduka pomislio da novi Man.City. Genaro je bio igracka legenda ali kao trener jos nije pokazao isti nivo kvaliteta. Slovake je morao proci.
Ma i kao igrač je vazda bio prgav i bez šarma
Neće gattuso do 10 utakmice izdrzati.
Cirkusant bio kao igarc, ostao cirkusant kao trener.
tebi i murinju treba dovesti pola Evrope dani bili treneri,tako i nana rabija može bit stručnjak
ejbg sad gatuso i murinjo poredjenje
ž...r ti si kriv niko drugi
Gattusov krajnji domet je bio biti dobar gonič dok je igrao. A i taj Hajduk, provincija je to. Balkana što se tiče, DINAMO Zagreb i nema dalje
I ja krivim celnike kluba, kome je uopste pala ideja da dovedu njega za trenera...
Ovaj fakat isti Edis Mulalić, samo zna nafurati svoju ekipu da daju sve od sebe i to je to... To moze pomoci kad si dosta bolji ili kad ti se neke druge stvari potrefe, ali kad igras protiv znalaca i na klupi i na terenu e onda trazis svugdje problem osim u sebi...Sjetih se Edisa, svaki put nakon utakmice govorio da su mu losi igraci i da trebaju pojacanja...
Sve to stoji i upravu si, ali ako cemo iskreno Edisova ekipa je bila qrac i to jedan veliki. Od te ekipe od prije dvije godine igraju jos samo Muftic i Galic. Podsjeticu samo na neka imena kao sto su Vistica, Crncevic, Osmanovic, Subasic, Mehic, Vucenovic, Fatai, te"igracine" poput Mujezinovica, Gasala i Resica... Odrzali smo se zahvaljujuci majstorijama Bekrica i pokoji bljesak Bekrica.
Pardon, Stilica i Bekrica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)